Na MWC-u u Barceloni nastupa i mlada, no rastuća kineska kompanija Vernee. U katalonskoj prijestolnici predstavili su svoje nove smartphone  – Apollo X, Apollo 2, Mars Pro, Thor Plus i Thor E.

Kineski Vernee je ove godine po prvi puta nastupio na ovoj najvažnijoj smotri smartphone industrije u svijetu, a zadatak im je svoj brand predstaviti globalnoj sviti, koja se tamo svake godine okuplja.  je prvo veliko globalno predstavljanje u kojem će dodatno upoznati svjetsku javnost sa svojim brendom.

U Barceloni su najprije predstavili sve svoje postojeće uređaje kao što su Vernee Apollo, Vernee Apollo Lite, Vernee Thor i Vernee Mars, ali su naravno najavili i njihove nasljednike, koji će se na tržištu pojaviti u nadolazećim mjesecima. Među njima su gore spomenuti Vernee Apollo X, Vernee Apollo 2, Vernee Mars Pro, VerneeThor Plus i Vernee Thor E.

Kako je Vernee proveo svoj prvi dan u Barceloni svjedoče i fotografije s njihova izložbenog štanda, a još više detalja o Verneeu u Barceloni pronađite na tvrtkinim službenim stranicama ovdje.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments