Instalirajte Android O Pixel launcher na bilo koji Android

Instalirajte Android O Pixel launcher na bilo koji Android

Vjerujem da znate kako je Google nedavno u optjecaj developerima pustio prvu beta verziju novog Androida O. Možda niste razvonji programer, no to vas ne mora spriječiti da na svoj Android već sada instalirate novi Android O Pixel launcher. Evo i kako.

Mnogi među vama vole Googleov Pixel launcher zbog njegove jednostavnosti i skrivenog izbornika s aplikacija, kojemu se pristupa klizanjem prsta preko Početnog zaslona. Android O sa sobom donosi novu verziju, koju je izvjesni xda developers dečko skriven iza nadimka linuxct, za sve nas iščupao i prilagodio da radi na bilo kojem Androidu, koji vrti Android 6.0.1 i noviji.

Instalacija je jednostavna. Preuzmeš s linka u nastavku i klikneš na preuzetu apk datoteku. Potom prstom pogodiš tipku Home i u izborniku koji se pojavi odabereš Pixel Launcher. Ako Pixel Launcher već koristite, bilo bi mudro njega deinstalirati prije instalacije novoga.

Ja osobno ne vidim nekih novosti u odnosu na postojeći Pixel Launcher, a ako ih vi primijetite, dojavite nam u komentarima ispod.

Ako koristite iPhone, pokušajte ga instalirati i vi, čisto da vidimo koje boje će biti dim. Naravno, zapet ćete već na prvom koraku.

Android O Pixel launcher preuzmite s OVOG LINKA.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola

Ne mogu da skinem, pise da nije dostupno

Ivan Martinko

piše pregled nije dostupan, klikneš na preuzmi..

Arman Ban

ako je jedina novost opcija swipe up da se dobije app drawer, fora koja odavno psotoji na nova launcher, onda je to obična karina od OSa