Galaxy S8 problemi

Galaxy S8 problemi

Taman nakon što je Samsung nadogradnjim ispravio za neke precrven zaslon, na pomolu su potencijalno novi Galaxy S8 problemi. Naime, neki korisnici prijavljuju iznenadna restartanja Galaxy S8 uređaja. 

Nije prvi put da kad se neki novi smartphone, a naročito uređaj ovakvog profila pojavi na tržištu, da mu mnogi pokušavaju naći manu. Ponekad su to tipične boljke koje nazivamo dječjim bolestima, ispravljive softverskim ažuriranjima, a ponekad ozbiljne nevolje.

Nakon “problema” s precrvenim zaslonima, sada određen broj novopečenih vlasnika Samsungova Galaxya S8 na Redditu, Xda Developers forumu i Samsungovu forumu žale se na problem s iznenadnim i opetovanim restartanjem uređaja. 

Pritom su neki bili uvjereni da je problem u microSD kartici, drugi pak da je do kombinacije čitača otisaka i servisa prepoznavanja lica, a treći su pak prije samovoljnog restarta primijetili pojačan rad procesora, zagrijavanje pa i nekakve grafičke artefakte uglavnom u donjim dijelovima ekrana. 

Neki članovi Xda Developers zajednice teoretiziraju o tome kako Galaxy S8 ulazi u neko stanje mirovanja i štedljiva rada iz kojeg se ne uspijeva probuditi.

Koliki je razmjer ove dječje boljke pokazat će vrijeme, a ono što je utješno je da probleme uglavnom prijavljuju Ameri, čije Galaxye S8 pogoni Snapdragon 835, dok su ovi kod nas pogonjeni Exynosom 8895. 

Na ovim prostorima dosad nije bilo ni crvena ekrana ni restartanja, a na mojem se testu Galaxy S8+ pokazao skoro pa savršenim. Bacite oko na Recenziju.

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
rudy ritter

meni sve super radi
nema nikakvih problema

ivica

I note7 je plamtio samo u SAD-u, tako i ovaj S8 isto,baš čudno 🤔