Samsungov patent otkriva kako je Galaxy S8 trebao izgledati

Samsungov patent otkriva kako je Galaxy S8 trebao izgledati

Samsungovi Galaxy S8 borci ovih dana pristižu na svjetska tržišta, a Galaxy S8+ već se pročetao i kroz ovu redakciju. Objavljena patentna dokumentacija otkriva da je Galaxy S8 trebao imati fizičku Home tipku s čitačem otisaka na prednjici.

Oni koji su već prostudirali i pogledali moju recenziju Galaxya S8+ znaju da po meni jedan od glavnih nedostataka novog Samsungova dizajna s impresivnim Infinity zaslonom je položaj čitača otisaka. Naročito se to odnosi na veliki Galaxy S8+, na kojemu je čitač otisaka previsoko i preblizu leće kamere.

Infinity zaslon s minimalnim okvirima je osim Samsungova loga s fronte protjerao i dosad tradicionalne fizičke navigacijske tipke, koje sada zamjenjuju virtualne na zaslonu s tim što je Home tipka stalno aktivna i reagira na jačinu pritiska. 

Po aktualnom položaju čitača otisaka reklo bi se da je Samsung u posljednjem trenutku odlučio ukloniti ga s prednjice. 

Novoobjavljeni dokumenti Samsungova patenta sad otkrivaju da je u igri bio i prototip s fizičkom tipkom Home i čitačem otisaka u ono malo prostora ispod novog Infinity zaslona. 

Čini se da je Galaxy S8 komotno mogao izgledati i ovako. Znam da bi neki definitivno bili sretniji s ovim dizajnom. Jeste li i vi jedni od tih? Pišite nam u komentarima ispod.

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ivan

Tako je.. ili normalan straznji okrugli ispod kamere

alex

Do jucer su se mobiteli palili i gasili na on/off tipki sa strane i nitko se nije bunio…sad pak nije dovoljno ni otisak prsta ni sarenica ni lice a uskoro nece biti dovoljno ni dok budemo imali kontrolu mislima….mi ljudi smo razmažena vrsta…

roviskov

Taj dizajn bi bio pun pogodak..