HTC navodno priprema smartpone srednjeg ranga s Edge Sense trikovima i Snapdragonom 660

HTC navodno priprema smartpone srednjeg ranga s Edge Sense trikovima i Snapdragonom 660

Internetom su se danas zavrtile glasine o tome da i tajvanski HTC u pripremi ima uređaj srednjeg ranga kodnog imena Ocean Life s okvirom osjetljivim na jačinu pritiska po uzoru na aktualni flagship HTC U11.

Ako to ne znate HTC U11 ovih je dana kod mene na testu, a recenzija je u pripremi. Jedna od njegovih posebnosti je i to što macan voli stiskavac. Naime, u metalni okvir HTC mu je ugradio senzore osjetljive na jačinu stiska pa tako stiskanjem možete brzo pokrenuti kameru, okinuti selfie i pokrenuti bilo koju aplikaciju.

Prema novim glasinama, HTC taj Edge Sense ne namjerava zadržati ekskluzivom top segmenta već stiskanje namjerava ponuditi i u segmentu srednjeg ranga. Uređaj kodnog imena Ocean Life navodno ima 5.2-inčni full HD zaslon, a ispod haube Snapdragon 660 te bateriju kapaciteta 2600 mAh.

Renomirani HTC dojavljivač LlabTooFeR, najavljuje i 16 MP kameru straga i sprijeda, a uređaj navodno vrti Android 7.1.1 s HTC Sense 9.0 sučeljem preko čistog Androida.

Tijekom ovih tjedan dana korištenja uvjerio sam se kako to Edge Sense stiskanje i nije klasičan gimmick kakvog često imaju flaghsip modeli već prilično zgodna stvar pa mi ne bi bilo mrsko imati to i na nekom kompaktnijem pa i cijenom povoljnijem modelu.

Je li netko od vas veće isprobao stiskavac s H11. Javite nam svoja iskustva u komentarima ispod. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments