Sudeći prema objavi na Leagoo Facebook profilu, kineski brand se izgledno sprema za sponzorstvo nekog od klubova engleske Premier lige. Hoće li to biti Manchester United, Chelsea ili Tottenham Hotspurs ili neki četvrti, doznat će se 17. kolovoza

Veze i sponzorstva u svijetu nogometa oduvijek su bili jak marketinški trik. Tako ne čudi ni možebitna suradnja kineskog branda Leagoo s jednim od klubova Premier lige.

Jedan od Leagoovih izvršnih direktora najavio je na forumu kako će se uskoro održati press konferencija sa zasad misterioznim klubom Premier lige.

Špekulira se i o predstavljanju Leagoo pametnog telefona u Londonu, a sudeći prema nogometom obojenim posterima na Leagoo Facebooku, brand se sprema udružiti se s nekim od klubova.

Neće im to biti prvi put. Naime, 2016. Leagoo je bio jednim od sponzora Premier lige, a njihov logo mogao je biti viđen na stadionima. Ovaj puta, brand će navodno sponzorirati jedan od klubova Premier lige pa će se njihov logo naći i na dresu. 

Nagađa se i o posebnom izdanju Leagoo flagship smartphonea, koji bi na sebi nosio logo dotične nogometne momčadi. Više detalja doznat ćemo 17. kolovoza.

Ovakvo bi sponzorstvo Leagoo brandu osiguralo prisutnost u nogometnim mečevima uživo, koji se prenose na TV kanalima globalno. To bi im pak trebalo osigurati širenje na internacionalna tržišta.

 

Ostaje nam za doznati s kojim će to klubom Premier Lige Leagoo ostvariti suradnju ove godine. 

Dok čekamo, ne zaboravite da je tvrtkin impresivni KIICAA MIX u pretprodaji na Gearbestu, gdje ga uz kupon GBLKMIX možete kupiti po $30 nižoj cijeni. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments