Essential Phone wallpaperi za sve Download

Essential Phone wallpaperi za sve Download

Ovih dana tamo negdje daleko Rubinov super zanimljivi Essential Phone kreće u prodaju. Izgleda mljac, a kako bi i vaš aktualni ljubimac izgledao mljac ne morate nužno iskeširati $700. 

Zaista ne znam kome to Essential Phone ne izgleda super. Krasi ga upečatljiv “all screen” dizajn, a zbog smještaja selfie kamere izgleda kao nijedan smartphone dosad. Barem dok se ne pojavi iPhone 8. 

Dizajn Essential Phonea odiše minimalizmom, ravnim linijama bez ikakvih stršećih elemenata, sve je na svojem mjestu, a kao nijedan smartphone pa ni gadget dosad, dolazi čist od ikakvih loga, emblema, znakova i natpisa. Izrađen je od titanskog okvira i keramičke pozadine.

Ukratko, Essential Phone vam se sviđa ili ne. Meni se barem ovako na daljinu sviđa jako, tim više što nudi vrhunski hardver u kombinaciji s čistim neokaljnim Androidom. 

Hoće li ovaj telefon ikad stići i u ove krajeve, zasad možemo samo nagađati, no ako već moram, poslužit ću se starom narodnom “don’t hold your breath for it”.

Ako će vam to olakšati muke, u nastavku vam prosljeđujem Essential Phone wallpapere iliti zaslonske pozadine, kojima možete ukrasiti svojeg aktualnog ljubimca. Možda vam se neki od njih svidi.

Za preuzimanje klikni na sliku pa odaberi otvori u novoj kartici, a potom odaberi preuzmi.

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Željko

Toni gdje se može preplatiti na tvoj newsletter