Nakon što su to na svojem Facebook profilu i nagovijestili, kineski brand Leagoo potpisao je petogodišnje partnerstvo s nogometnim klubom Premier lige Tottenham Hotspur FC. Tako će Leagoo do srpnja 2022. biti jedan od sponzora tog kluba.

Partnerstva i sponzorstva mobilnih brandova u svijetu nogometa u zadnje vrijeme su sve češća pojava, a sve se više ističu kineski brandovi, koji na taj način promoviraju svoje uređaje. Poznata je suradnja između branda Oppo i FC Barcelone, a na sličan način surađuju Vivo i Fifa World Cup i Huawei s Lionelom Messiem. 

Ovakva suradnja kineskog branda Leagoo i poznatog kluba Premier lige Tottenham Hotspur, omogućit će bolju prepoznatljivost ovog mobilnog branda na globalnoj razini, a ujedno će još bolje povezati korisnike Leagoo pametnih telefona i fanova ovog engleskog kluba. 

Tijekom sljedećih 5 godina, kroz ovu će suradnju Leagoo realizirati niz marketinških kampanja s dosegom izvan granica Velike Britanije, odnosno do svih dijelova svijeta gdje se gleda i prati engleska Premier Liga.

Kompanija će predstaviti i posebnu inačicu svoje T5 perjanice u bojama kluba, a nogometaši Tottenham Hotspura će promovirati Leagoo pametne telefone. U Leagoo kampanjama sada će svoje mjesto imati i poznati Pijetao, koji je već 100 godina simbol kluba Tottenham Hotspur.

Premda je riječ o mladom kineskom brandu, aktivnom od 2014. godine, Leagoo se ozbiljno uhvatio posla oko promocije na globalnoj razini. Jako puno ulažu u razvoj novih uređaja, koji su sve bolji i bolji, a korisnici to prepoznaju te ih je sve više. Ova bi im suradnja s poznatim klubom Premier Lige trebala pomoći u prodaji njihovih uređaja, a klubu da prikupi još više fanova diljem svijeta.

Želite li doznati još detalja o ovoj poslovnoj suradnji Leagoo branda i kluba Tottenham Hotspur, posjetite Leagoo službene stranice.

Podsjećam da je aktualna tvrtkina perjanica Leagoo T5 trenutno na akciji u Gearbest Webshopu, gdje je sada $70 povoljniji od redovne maloprodajne cijene.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments