Samsung predstavio robusni Galaxy Tab Active2 s S Pen olovkom

Samsung predstavio robusni Galaxy Tab Active2 s S Pen olovkom

S obzirom na veličine smartphone zaslona, tableti već neko vrijeme nisu naročito IN. Samsung ipak misli da na tržištu ima mjesta za njihov robusni Galaxy Tab Active2 tablet s 8-inčnim zaslonom i podrškom za S Pen olovku, a namijenjen je profesionalcima.

Galaxy Tab Active2 dolazi s 8-inčnim TFT zaslonom rezolucije 800 x 1280, a upakiran je u robusno kućište ovjenčano certifikatima MIL-STD-810 i IP68, što znači da će preživjeti pritisak, temperature, vibracije, padove i uranjanje u vodu.

Pogoni ga osmojezgreni Exynos 7870, kakvog danas pronalazimo ispod haube pametnih telefona poput vrlo popularnog Galaxy J7 2017 modela, a na raspolaganju ima 3 GB RAM-a. 

Sprijeda ima 5 MP kameru, a straga 8 MP kameru.

Samsung predstavio robusni Galaxy Tab Active2 s S Pen olovkom

Baterija je kapaciteta 4450 mAh trebala bi ponuditi pristojnu autonomiju.

Aduti su mu i podrška za S Pen olovku, LTE povezivost te autorizaciju čitačem otiska i prepoznavanjem lica.

Zvuči kao solidan radni tablet za zahtjevne uvjete.

Cijena bi mu trebala biti oko €500.

Još detalja o uređaju pronađite u nastavku u službenoj objavi za medije:

Samsung unapređuje mobilnost profesionalaca poboljšanim Galaxy Tab Active2, robusnim tabletom namijenjenim poslovnim korisnicima

 Samsung Galaxy Tab Active2 posjeduje najnovije inovativne značajke, poslovni robusni dizajn s unaprijeđenim poslovnim funkcionalnostima te omogućuje izdržljivosti u industrijskim okruženjima 

Seoul/Zagreb, 20. listopada 2017. – Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy Tab Active2, novi robusni tablet namijenjen poslovnim korisnicima. Uređaj je inspiriran profesionalcima, a dizajniran je kako bi udovoljio njihovim potrebama te sadrži najnovije inovacije iz Samsunga. Galaxy Tab Active2 pomaže industrijama ubrzati digitalnu transformaciju u ključnim segmentima poput prijevoza, javne sigurnosti i proizvodnje. Pruža im širok raspon značajki poput biometrijske integracije, zaslona koji prikazuje više prozora te funkcionalnosti S Pen olovke koje funkcioniraju u ekstremnim vremenskim uvjetima, ultimativno unaprjeđujući produktivnost i fleksibilnost u radu.

– Samsung Galaxy Tab Active2 je nastao na temelju konkretnih i detaljnih inputa od strane klijenata i partnera te je pažljivo razvijan kako bi nastala potpuno nova kategorija tableta namijenjenih profesionalcima – rekao je Suk-Jea Hahn, izvršni potpredsjednik Global Mobile B2B tima tvrtke Samsung Electronics te dodao – Strateški smo radili na izgradnji šireg partnerskog ekosustava za proširenu funkcionalnost u suradnji s vodećim igračima u industriji kao što su IBM, ECOM Instruments, Gamber-Johnson, Ram®Mounts, iKey, Otterbox i Koamtac. Oduševljeni smo što zbog suradnje s IBM Maximom Samsung ovim tabletom po prvi puta profesionalcima na terenu pruža značajke vodećeg svjetskog rješenja za upravljanje imovinom kako bi im pojednostavio poslovanje.

Samsung Mobile je imao otvorenu suradnju s partnerima kako bi proširio iskustvo za Galaxy Tab Active2, uključujući rad s tvrtkom IBM Maximo, a sve kako bi integrirao mogućnosti upravljanja imovinom i poslovanjem. Kombiniranjem IBM-ovih naprednih mogućnosti upravljanja imovinom sa značajkama uređaja poput integracije biometrije, zaslona s više prozora i mogućnostima koje pruža S Pen olovka, ispunjavanje zadataka poput pregleda i održavanja opreme radnicima će biti jednostavnije i učinkovitije za ispuniti, bez obzira na složenost okruženja u kojem rade.

– Ovom suradnjom, IBM Maximo i Samsung Mobile B2B rješavaju promjenjive poslovne zahtjeve za industrijaliziranim mobilnim uređajima te osnažuju tehničare na terenu novim alatima dizajniranim za rad gdje god bili i što god radili – rekao je Sanjay Brahmawar, generalni direktor prodaje odjela IBM Watson IoT, te dodao – Korisnici će moći provesti ključnu analizu na lokalnoj razini, poput ažuriranja radnih naloga ili brojanja stavki inventara, u intuitivnom i prijateljskom sučelju na robusnom i pouzdanom uređaju.

Dodatno, tablet Galaxy Tab Active2 omogućuje profesionalnu opremu za montažu vozila za komercijalne flote te provedbu zakona kroz partnerstvo s Gamber-Johnson i Ram®Mounts. Ostale suradnje donose nove značajke poput zaštite od eksplozije uzrokovane uljem i plinom, farmaceutske i kemijske industrije uz potporu tvrtke ECOM Instruments, prijenosni skener barkoda tvrtke Koamtac, trake za ruke tvrtke Otterbox te robusne prijenosne tipkovnice za vozila tvrtke  iKey. 

Samsung Galaxy Tab Active2 posjeduje certifikat MIL-STD-810 čime se garantira izdržljivost tableta pod ekstremnim pritiskom, temperaturama, uvjetima okoliša, vibracijama i padovima. Galaxy Tab Active2 nudi već dobro poznate robusne značajke kao što je zaštitna navlaka koja umanjuje jačinu udarca na uređaj u slučaju pada s visine do 1,2 metra, IP68 otpornosti na vodu i prašinu te zaslon prilagođen dodirima mokrim rukama ili u rukavicama Ove značajke omogućuju korisnicima veću izdržljivost u ekstremnim uvjetima jednostavnim dizajnom i sučeljem za držanje kao i unos podataka jednom rukom.

Tanki i lagani tablet u klasi dizajniranoj posebno za ergonomiju profesionalaca, najnoviji Samsungov tablet ima značajke koje proširuju produktivnost alata za one na poslu, uključujući novu, popularnu i naprednu S Pen olovku koja pruža precizne mogućnosti unosa s razinom tlaka od 4096 te značajkama zračne naredbe.

Koristeći unaprijeđenu prednju 5MP kameru, odnosno stražnju 8MP kameru s autofokusom poslovni će korisnici moći stvarati kvalitetnije fotografije za profesionalnu uporabu, primjerice za osobnu iskaznicu ili putovnicu. Novi čitač otiska prsta osigurava poboljšanu sigurnosnu provjeru autentičnosti, a značajka prepoznavanja lica prikladna je opcija za otključavanje uređaja jednom rukom. Uparen s novim žiroskopom i geomagnetskim senzorima profesionalci će uživati u širokom rasponu mogućnosti koju pruža proširena stvarnost (AR). Proširena se stvarnost sada zahvaljujući Galaxy Tab Active2 tabletu može koristiti u svrhu obuke zaposlenika, iskustva korisničke podrške koja tvrtkama omogućava trening zaposlenika u realističnom okruženju prije nego što dođu do svog radnog mjesta. Sadrži i karakteristiku NFC.

Uređaj također ima LTE povezivanje, jednostavno i praktično napajanje strujom uz efikasnu kontrolu baterije više uređaja i dodatni data signal pin za eventualno spajanje tastature.

Samsung Galaxy Tab Active2 pruža tvrtkama poboljšane mogućnosti kad govorimo o sigurnosti. Tablet posjeduje Knox platformu koja je na razini sigurnosnih platformi i prikladnu biometrijsku  provjeru autentičnosti uključujući novi skener otiska prsta koji nudi poboljšanu sigurnost prilikom provjere autentičnosti i prepoznavanje lica za praktičan hands-free pristup.

Samsung Galaxy Tab Active2 bit će dostupan od listopada 2017. godine na odabranim tržištima.

Za više informacija o Galaxy Tab Active2 posjetite http://www.samsungmobilepress.com http://news.samsung.com/galaxy  ili www.samsung.com/galaxy.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments