Naslovnica Apple Najbolji pogled na iPhone X prije početka prodaje

Najbolji pogled na iPhone X prije početka prodaje [Video]

6
1
Najbolji pogled na iPhone X prije početka prodaje [Video]

Najbolji pogled na iPhone X prije početka prodaje [Video]

Izvjesna YouTuberica imena Brooke Peterson, čiji ćale radi kao inženjer za Apple, objavila je na svojem kanalu vlog o posjetu tatinom radnom mjestu i onako usput snimila njegov iPhone X u akciji. Ne treba napominjati daje Cook zbog ovoga dobio instant čir i kurje oko na želucu te je zahtijevao da se video ukloni, no nije danas tako lako nešto maknuti s interneta. Bacite oko na zabranjeni video u nastavku.

Je li nakon ovoga gosp. Peterson dobio nogu ili su mu samo skinuli s plaće nije još otkriveno, no da se prašina digla, nema sumnje. Apple je tražio da se video ukloni, a u njemu ovo blesavo djevojče tumara Appleovim kampusom, jede i pije u Caffè Macsu gdje ćale slavodobitno plaća svojim iPhoneom X, a onda malo čačka po sučelju, pokazuje nam kalendar i kameru i općenito se divi novom zaslonu iPhonea X.

Ruku na srce, video ne otkriva nikakve sočne detalje ili nešto što već ne znamo ali je svejedno dosad najbolji pogled na izgledno najveći predmet čežnje i najpopularniji poklon za pod bor ove božićne sezone.

Budući da je Brooke morala svoj video ukloniti, u nastavku ga pronađite na kanalu lika s 54 pretplatnika 🙂 Uskoro i na kanalu SmartphoneHrvatska!

https://youtu.be/668iZFoJ4CQ

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jura

Čini mi se poprilično debeo…