Xiaomi Mi Band 2 u TomTopu samo $23.99

Xiaomi Mi Band 2 TomTop (3)

Kako se bližimo blagdanima zgodni, a ne preskupi pokloni traže se na sve strane. Jedan takav mogao bi biti i Xiaomi Mi Band 2 – pametna narukvica, koja osim točnog vremena prikazuje prijeđene korake, pretvara ih u kalorije, mjeri otkucaje srca i bilježi kvalitetu sna. U TomTop webshopu je trenutno na akciji i košta samo $23.99.

Xiaomi je renomirani proizvođač smartphonea i gadgeta pa u kvalitetu ovdje ne treba sumnjati. Xiaomi Mi Band 2 mogu preporučiti i iz vlastita iskustva jer moja bolja polovica nosi jedan već godinu dana i služi je super.

Zahvaljujući malim gabaritima i udobnoj narukvici, već nakon jednog dana, zaboravit ćete da nešto uopće imate na ruci, a opet je tu kad poželite vidjeti koliko je sati, te koliko ste danas bili aktivni. Certifikat IP67 štiti je od prodora vode pa je ne morate skidati ni u tušu. 

Mali 0.42″ monokromatski OLED zaslon zaslužan je za izuzetno dugu autonomiju pa će Mi Band 2 na jednom punjenju izdržati i po tri tjedna, a onda opet za nešto više od sat vremena na punjaču, spremna je za novih tri tjedna. 

Podno zaslona je kapacitivna tipka uz pomoć koje lako navigirate kroz izuzetno jednostavno sučelje.

Bluetoothom 4.0 Mi Band 2 se uparuje s vašim telefonom pa na njega šalje podatke o vašim aktivnostima te ih možete pregledavati i analizirati na velikom zaslonu. Jednako tako ako furate neki od podržanih Xiaomi telefona, na ekranu će se prikazivati i obavijesti o dolaznim pozivima na vaš smartphone.

Sve u svemu zvuči i izgleda kao nešto što bi mnogi rado vidjeli pod borom ove godine. Požurite i naručite svoj primjerak iz TomTop trgovine, gdje Xiaomi Mi Band 2 sada košta samo $23.99 ili oko 150 kuna. 

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Broj komentara
0 Broj odgovora na komentar
1 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mirko Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
Mirko
Gost
Mirko

Nemojte ništa naručivati u TomTop!!! Prije 40 dana sam na vašu preporuku naručio bežični punjač, platio sa PayPal i nisam dobio do danas ništa!! Par puta sam pitao e-mailom što je sa pošiljkom i uvijek nekakva izvrdavanja!!