Essential Phone iFixit

Essential Phone iFixit

Rubinov Essential Phone se prema broju preuzimanja nove Kamera aplikacije iz Trgovine Play dosad prodao u tek 50 000 primjeraka. To zasigurno nije brojka kojoj se ovaj nekadašnji začetnik Androida nadao.

Essential Phone ili Essential PH-1 pojavio se u kolovozu ove godine i svijetu prvi predstavio zub, kakav je kasnije plasirao i Apple svojim iPhoneom X. Unatoč tome što je Appleov zub puno veći, njihov se očito prodaje puno bolje od Rubinovog.

Iako je Essential Phone nakon samo dva mjeseca na tržištu izgubio 30% od svoje inicijalne cijene, malo je onih kojima se svidio njihov minimalizam. Ispunjen najmodernijim iznutricama upakiranim u minimalistički dizajn kućišta s upečatljivim urezom za prednju kameru i podrškom za modularne dodatke, Essential PH-1 prije svega nije oduševio kamerom, koju su mnogi ocijenili izuzetno lošom.

Naknadne su nadogradnje navodno donekle popravile performanse kamere, no sudeći prema broju preuzimanja, najnovije Kamera aplikacije, u svijetu je tek 50 000 korisnika. 

Nadajmo se da će njegov nasljednik ipak zabilježiti bolji uspjeh. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gost22

Gdje se ta zvijer uopće može kupiti?