Bežične slušalice za pod bor? Evo četiri para u TomTopu praktički za mukte

Ovih dana svi se nadaju nečem zanimljivom pod borom. Cool bežične slušalice mogle bi biti cool polončić, kojim ćete razveseliti nekog dragog ili sami sebe. Evo pečetiri para cool bežičnih sluša u TomTopu po smiješnim cijenama.

Iz izloga broj jedan odaberite model pod imenom Wireless Bluetooth Earphones Mini Earbud with Charging Box, a ovako na prvu jako podsjećaju na Appleove earpods sluše. Lagane su kao pero, a povezuju se Bluetoothom s efektivnim dometom od 10 metara. Pune se i prenose u vlastitoj kutijici. U TomTopu, uz kupon YYMLYEJ koštaju samo $13.89

Ako imate samo jedno uho ili biste iz nekog razloga radije kupili samo jednu slušalicu, u TomTopu ima i to: Wireless BT Headset Mini Stereo In-Ear Earphone Headphone Earbud BT4.1 with Mic Single Right Ear. S obzirom na ugrađeni mikrofon namijenjena je uglavnom za hands free telefoniranje. Uparuje se Bluetoothom s Androidima i iPhoneima, a košta smiješnih $5.99.

Sljedeći model je S6 Bluetooth 4.1 Stereo Headphone Built-in Microphone Volume Control, a uparuju se Bluettothom 4.1 i pružaju 2 sata slušanja glazbe na jednom punjenju. Lagane su i tako idealne za sportaše i rekreativce. Uz kupon YYMS6  koštaju samo $4.45.

Ako vam nijedan od ovih gore ne odgovara, možda će ove zadnje “nevidljive”. Nije riječ o magiji već o obliku. Naime, S530 Invisible 4g Earphone Bluetooth 4.1 Headphones, će praktički cijela ući u uho pa su tako praktički neprimjetne. Uparuju se Bluetoothom 4.1 i imaju domet 10 metara, a s obzirom na ugrađeni mikrofon, poslužit će i za hands free telefoniranje. Uz kupon YYMEBH košta samo $3.95

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.