LEAGOO S9 render otkriva njegov konačni dizajn

LEAGOO S9 render otkriva njegov konačni dizajn

Kad si Apple onda svi žele biti ti. Ova će godina po svemu sudeći biti godina “zuba” i to ne zato što ćemo svi skupa marljivije obavljati dentalnu higijenu već zato što će se na tržištu pojaviti hrpa pametnih telefona, koji kopiraju dizajn Appleova iPhonea X. Jedan od njih će prema objavljenu renderu biti i LEAGOO S9

Appleov iPhone X nije prvi telefon sa urezom u zaslonu, to je ipak Essential Phone, koji u znatno manjem i meni osobno ljepšem urezu nosi samo selfie kameru, no taj model ne interesira nikoga. Svi bi radije ličili na iPhone X.

Kao što imamo vidjeti na ovom renderu LEAGOO S9 imati staklo sprijeda i straga. Na prednjici veliki zaslon s vrlo malo mesa oko njega i LEAGOO logom ispod gdje bi inače svoje mjesto imale navigacijske tipke. Gore je poveći urez ili “zub” u kojem su selfie kamera, senzori i slušalica poziva. 

LEAGOO S9 će i s leđa biti nalik na iPhone X, barem dok gledamo u modul dvostruke kamere, a tamo će imatio i nešto što Appleov igrač nema uopće – čitač otisaka prstiju.

Na desnom boku su fizičke tipke, a na lijevom utor za kartice. Dolje su rešetke sa zvučnikom i mikrofonom te USB C port.

Ima zainteresiranih za ovog macana?

Uključi se u raspravu na http://www.leagoo.com/leagoo-s9-global-discussion/ i uhvati priliku osvojiti ga mukte!

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.