Pametni sat DTNO.I F5 s GPS-om na akciji po super cijeni

Ako dosad niste, u 2018. jednostavno morate nabaviti pametnu čuku i nalijepiti je na zapešće. Izgledat ćete cool, a i praktično je. Evo još jednog koji bi vas mogao zanimati, a s cijenom od $54.99 nije ni skup. 

Opet je riječ o pametnom satu namijenjenoga prije svega onima koji se rekreativno bave sportom. Čuka imena DTNO.I F5 iz ponude web trgovine TomTop ima okrugli OLED zaslon osjetljiv na dodir promjera 0.95″.

Izgleda robusno i otporno, a od prodora vode i čestica štiti ga certifikat IP67. Kućište je izrađeno od legure cinka, a silikonsku narukvicu širine 20 mm lako ćete zamijeniti bilo kojom drugom. 

Opremljen je uobičajenim senzorima, kakvim danas barataju pametni satovi poput pedometra, akcelerometra, optičkog pulsmetra s donje strane, termometra, altimetra ali ima i vlastiti GPS modul pa će još preciznije pratiti vaše sportske napore. 

Broji korake, pretvara ih u udaljenosti i potrošene kalorije, a ujutro će vam dati i izvještaj o kvaliteti odmora.

Putem Bluetootha se uparuje s pametnim telefonima pa na zaslonu prikazuje obavijesti o dolaznim pozivima, porukama i inim notifikacijama. 

Ako vam se svidio i izgleda baš onako kako biste htjeli ulovite ga sad na akciji u TomTopu pa ga uz kupon YMF5 ulovite po cijeni od $54,99, uz besplatnu dostavu na vašu adresu.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.