Galaxy S9 na svježim renderima - najavljuju suptilne razlike u dizajnu

Galaxy S9 na svježim renderima - najavljuju suptilne razlike u dizajnu

Svježe informacije iz Samsungova tabora cure preko Latinske Amerike, a tiču se nadolazećih Galaxya S9 i S9+. Naime, brazilska telekomunikacijska agencija ANATEL otkriva 3000 mAh ispod haube Galaxya S9 i 3500 mAh unutar Galaxya S9+. To pak ne znači da njih dva neće imati bolju autonomiju od  aktualnih modela.

Galaxy S9 – ovdje pod oznakom modela BG960 jasno ima isti kapacitet kao i aktualni Galaxy S8. Tih 3000 mAh pokazalo se posve dovoljnim za solidnu jednodnevnu autonomiju 5.8-inčnog Galaxya S8. Uz podršku za brzo punjenje pa i ono bežično to zadovoljava većinu korisnika.

Model BG965 pak ima bateriju 3500 mAh, što odgovara kapacitetu aktualnog Galaxya S8+ s 6.2-inčnim ekranom, dakle jačom i od one pod haubom Galaxya Note8 s 3300 mAh.

Vidjeli smo da će Galaxy S9 i S9+ biti uvelike nalik na svoje prethodnike s jednako velikim ekranima i čitačem otisaka na leđima te dvostrukom kamerom na većem modelu. Važnije novosti događat će se ispod gdje će oba modela imati nove jače, štedljivije i učinkovitije čipove, koji bi im mogli osigurati još bolju autonomiju.

Doznat ćemo krajem veljače, a izgledno i ranije. 

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments