Huawei P20 Lite i P20 Plus na navodnim fotkama i video renderima

Huawei P20 Lite i P20 Plus na navodnim fotkama i video renderima

Huawei će sudeći prema pozivnici odaslanoj svjetskim medijima nasljednike aktualnog P10 i P10 Plus uređaja predstaviti krajem ožujka u Parizu, no ovih dana blogosfera vrije CAD renderima i videima pa i fotografijama uživo navodnih modela P20, P20 Plus i P20 Lite. Neki od njih nose trostruke kamere na leđima, a svi imaju i zub na čelu.

P20 Lite osvanuo je na nekoliko fotografija uživo na kojima se vidi uključen uređaj s osvijetljenim zaslonom, koji gore u vrhu ima urez a’la iPhone X, a na leđima dvostruku kameru, postavljenu okomito u ovalnom modulu, koji opet kao na iPhoneu X strši van gabarita. Navodno je riječ o izuzetno visoku zaslonu dijagonale 6.1 inča i formata 19:9. Na leđima se u dvostruku kameru smjestio i okrugli čitač otisaka. 

Pogled s donjeg brida otkriva USB C, glavni zvučnik i 3.5 mm audio izlaz. Kažu da će imati bateriju kapaciteta 2900 mAh te da će ga najvjerojatnije pogoniti osvježeni Kirin 659.

Huawei P20 Plus će na leđima nositi čak tri kamere, a ako će zaista izgledati ovako kao na ovom renderu čitača otisaka neće imati. Dosad nismo ništa čuli o Huaweievoj implementaciji pod zaslonsko staklo tako da je realnije vjerovati da ga neće ni imati već će koristiti neki oblik Face ID autorizacije kao što to čini iPhone X, kojeg ovaj možebitni dizajn ionako uvelike kopira. 

Da sam na vašem mjestu, sve bih ove rendere primio s debelom dozom skepse i hrpom soli. 

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.