Jeftinije ne može: Smartwatch za $13.99

Ako ste naumili nabaviti pametni sat, a budžet vam je baš ograničen, evo jednog koji bi trebao odgovarati svakom džepu. Košta samo $13,99 ili 84 kune. Jeftinije ne može.

Svaki puta se iznenadim što to se to sve može napraviti za sitne pare, a da i dalje možemo nazvati gadgetom. Ovaj smartwatch iz ponude TomTopa zove se jednostavno MTK6261 2G smartwatch i košta samo $13,99 ili 84 kune.

Ima okrugli LCD zaslon promjera 1,54 inča i rezolucije 240 x 240 piksela. Na tom zaslonu osim točnog vremena prikazuje informacije koje prikuplja s njegovih senzora ali i one koje pristižu na upareni mu smartphone s kojim se povezuje Bluetooth 3.0 vezom.

MTK6261 2G poput većine drugih pametnih čuka, broji korake, udaljenosti, prevaljene kalorije, prati kvalitetu sna, podsjeća vas da se protegnete i slično. 

Ima čak i VGA kameru ugrađenu u prsten oko zaslona za okidanje selfija ili špijunskih fotografija, no od kvalitete vjerojatno ne treba očekivati puno. Putem Bluetooth veze možete okidati i fotografije s kamerom uparenog telefona na daljinu.

Uz podršku za nano SIM kartice, ugrađeni mikrofon i zvučnik, možete s njega i telefonirati, a podržane su i microSD kartice.

Za $13,99 odnosno manje od 100 kuna stvarno ne možemo očekivati puno. Ako je ovo baš to što tražite, pronađite ga u TomTopu.

Ostatak njihove ponude pregledajte ovdje

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.