Samsung iznenada povukao Oreo nadogradnju za Galaxy S8 i S8+

Samsung iznenada povukao Oreo nadogradnju za Galaxy S8 i S8+

Kao što vjerojatno znate, Samsung je prošli tjedan napokon u optjecaj pustio dugo očekivanu Oreo nadogradnju za Galaxy S8 i S8+. Mnogi su joj se obradovali, no danas, kao što prenosi sammobile, Oreo za te uređaje naglo je povučen, a Samsung navodno već radi na novoj inačici.

Nisam siguran je li Oreo u ovih nekoliko dana uopće našao pute do hrvatskih primjeraka Galaxya S8 i S8+ kao i ostalih u regiji pa će vas ova današnja vijest možda i razveseliti. Samsung nije ponudio objašnjenje ni razloge za ovo iznenadno povlačenje nadogradnje s firmwareom G950/G955-FXXU1CRAP, no kako se i meni učinilo ova zadnja četiri slova u oznaci su se valjda učinila proročkim u neku ruku. 

Samsung posve sigurno ima valjan razlog za povlačenje ove nadogradnje i radi na novoj. Vjerujem da vam je draže dobiti nešto kako spada nego ishitreno polovično rješenje s potencijalnim problemima. 

Čim doznamo nešto novo po ovom pitanju, znat ćete i vi, no kako sad stvari stoje “No Oreo for you!” krisnici Galaxya S8 i S8+.

Ako ste u međuvremenu na ovaj ili onaj način ažurirali na ovaj CRAP Oreo, javite nam se s dojmovima u komentarima ispod. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Igy

Nakon silnog testiranja i beta korisnika CRAP

jučerašnji gost

Ispade Samsung crap …. ha,ha,ha …

Aco

Ja sam dobijo abdejt u srbiji pre neki dan.Mislim da mi se baterija brže prazni nego na nugatu. Ništa drugo za sada nisam primetijo.

tomo100brt

Svake godine ista priča sa Samsungom. Kad će naučiti raditi kako treba. Najprije ga testiraju jako dugo, a onda kad kažu da valja i ispadne da ne valja. Sramota za jednu takvu firmu kaoja je stekla ugled i poskupila svoje uređaje. Znam da Xperience UI zahtjeva više vremena, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Još kad nadodamo da su preskočili Android 7.1.1 za njih.

David

Random lagovi i smrzavanje kompletnog systema. Crashanje appova i slicno.