Naslovnica Vijesti LEAGOO MWC2018: Tottenham Hotspur zvijezda i telefon s 7000mAh baterijom

LEAGOO MWC2018: Tottenham Hotspur zvijezda i telefon s 7000mAh baterijom

4
0

LEAGOO MWC2018: Tottenham Hotspur Stars and 7000mAh real power phone are all yours!

I vama je dosta punjenja smartphonea svaku noć? Autonomija je i dalje trajno žareći problem korisnika smartphonea jer vrlo često ne izdrže niti cijeli dan na jednom punjenju već nakon nekoliko mjeseci korištenja.

Situacija je time gora što mnogi proizvođači smartphone vole označavati s “Long Battery Life” no sve ostaje samo na natpisu na kutiji.

Ako je dugotrajna autonomija na vrhu i tvoje liste prioriteta, a nije ti nanašanja debelih Powerbankova uokolo, LEAGOO nudi rješenje tvojih problema.

LEAGOO, vodeći azijski izvoznik smartphonea nudi nešto što nazivaju LEAGOO Real Power Solution. Real Power Solution kombinira i optimizira sve najvažnije čimbenike koji utječu na autonomiju i izdržljivost, a uključuju kapacitet baterije, zaslon, operativni sustav, povezivost itd. uz sve to LEAGOO obećava da ono što stoji na njihovim baterijama nije samo puko obećanje. Otud i moto: “Real Power, Born to Dare”

S Real Power Solutionom u rukavu LEAGOO će u Barceloni lansirati telefon s baterijom kapaciteta 7,000mAh i 18:9 bezel-less dizajnom – LEAGOO Power 5.

Najbolji strijelac Premier lige Harry Kane pomoći će u predstavljanju tog uređaja na MWC2018 sajmu na LEAGOO štandu 7J10.

LEAGOO MWC2018 Event počinje u 14:00 26. veljače. Oni koji se nađu tamo, moći će razmijeniti par riječi s Harry Kaneom i možda osvojiti smartphone s 7,000mAh baterijom!

LEAGOO će event prenositi i uživo na: http://www.leagoo.com/leagoo-2018-mwc-activity/

Osvoji i ti LEAGOO smartphone s 7,000mAh baterijom ili druge poklone na: https://www.facebook.com/leagoocom/

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments