S9+

Teško da ste i ako ste se trudili, uspjeli propustiti dolazak novog Galaxya S9 i S9+, predstavljene na MWC-u u Barceloni. Dok ih čekate u prodaji poslužite se službenim wallpaperima sad i odmah.

Galaxy S9 i S9+ dolaze u praktički neizmijenjenu dizajnu u odnosu na njihove prethodnike. Najveća je promjena novi logičniji položaj čitača otisaka te dvostruka kamera na S9+.

Osim još moćnijih iznutrica, najviše pažnje će ponijeti nova kamera s rekordno širokim varijabilnim otvorom blende te napokon stereo zvučnici.

Vjerujem da će se neko vrijeme pričati i o AR Emoji animiranim personaliziranim emotikonima, no sumnjam da će baš postati nekim hitom.

Opet izvrsne Infinity zaslone, Samsung je počastio novim wallpaperima pa ako biste ih htjeli vidjeti i na svojim aktualnim telefonima, evo vam prilike za preuzimanje. Mukte su 😎

Galaxy S9 wallpapers download

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Branko54@

Lp. Super ! Svaka čast! Lijepo izgleda! Mislim da tako slično izgleda i A8 2018″? Ako se ne varam!? Lp😎.i uživaj tamo u Barceloni! I donesi koji od njih na recenziju! Branko! Zg!

Kolja

S8*
A8 ima više mesa

Miodrag

Ima li gde za skinuti animirane wallpapere od S9?