Zgrabi S968 Outdoor Professional Smart Sport GPS Watch u pola cijene!

Zgrabi S968 Outdoor Professional Smart Sport GPS Watch u pola cijene!

Hej vi avanturisti, sportaši i rekreativci evo još jednog pametnog sata, kojim ćete okititi zapešće i to u pola cijene. S968 Outdoor Professional Smart Sport GPS Watch sada u TomTop webshopu košta samo $99,99 uz $3.04 troškova dostave, a kompatibilan je s Androidima i iPhoneima.

S968 Outdoor Professional Smart Sport GPS Watch nema baš naročito lijepo ime, no to ionako ovdje ne kupujete. Izgleda kao klasična robusna sportska čuka ali ima okrugli zaslon promjera 1,36 inča i rezolucije 160×160 piksela. 24 mm silikonska narukvica dostupna je u više boja i lako se mijenja.

Napucan je svim mogućim senzorima, a vodootporan je po certifikatu IP68 pa s njime možete i plivati i roniti, a ovaj će brojati zaveslaje, preračunavati ih u udaljenosti i potrošene kalorije.

Isto će raditi i dok budete trčali, pješačili, vozili bicikl, planinarili ili se aktivno bacali s kauča na kauč. Zgrabi S968 Outdoor Professional Smart Sport GPS Watch u pola cijene!

Kako bi precizno bilježio vaše kretanje i sportske pothvate ima ugrađen GPS i optički pulsmetar s donje strane kućišta. Ako vam ni to nije dosta, momak ima i termometar, barometar i altimetar pa ni Kilimanjaro nije neka prepreka, ako ste baš odlučili.

Putem Bluetooth 4.0 veze ovaj se sat uparuje s Androidima i iPhoneima pa na zaslonu prikazuje pristigle obavijesti sve podatke koje prikuplja sa svojih senzora sinkronizira s uparenim mu telefonima. 

Na jednom punjenju izdrži do 8 dana mješovitog korištenja ili 16 sati aktivnog GPS lociranja. 

Ako vas je zaintrigirao više o ovom satu doznajte na TomTop stranicama, gdje ga možete i kupiti po cijeni od $99,99. Dostava u Hrvatsku je samo $3,04

Navali dok nije nestalo!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments