Da se danas mogu nabaviti gadgeti po zaista smiješnim cijenama svjedoči i MY3 Colorful Touch Screen pametna narukvica iz ponude TomTopa cijene samo $13.99 ili 85 kuna. Unatoč tako niskoj cijeni ima sve ono joj treba kako bi zadovoljila sportaša rekreativca.

MY3 Colorful Touch Screen dolazi s 0.96” IPS LCD zaslonom, na kojemu u boji prikazuje točno vrijeme ali i informacije, koje kupi s implementiranih senzora. Kad smo već kod senzora, unatoč niskoj cijeni, ima ih hrpetinu. Uz pomoć ugrađenog akcelerometra, pedometra i pulsmetra s donje strane, ova narukvica će pratiti vaše sportske podvige, brojati korake, pretvarati ih u daljenosti i potrošene kalorije, pratiti otkucaje srca, oksigenaciju krvi, tlak, bilježiti kvalitetu sna i svašta nešto.

Putem Bluetootha se uparuje s Androidima i iPhoneima, na kojima onda prikazuje detaljne statistike, a s druge strane s uparenih telefona prenosi primljene obavijesti na zaslon narukvice. 

Kućište je izrađeno od gume kao i narukvica, a vodootporno je po IP65 certifikatu, što znači da joj pranje ruku i slična prskanja neće naštetiti.

Narukvice se mogu dobiti u nekoliko boja, a baterija na jednom punjenju traje 3-4 dana. 

Ako tražite nešto ovako jeftino, za sebe ili za nekog drugoga, pronađite je u ponudi TomTopa, gdje je sad na sniženju i košta nevjerojatnih $13,99 ili tek 85 kuna.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Brankok53@

LP.😎 Toni ! Pa to je Super! Može li se ta narukvica kupit i u Pošti ili kiosku novina?

Brankok53@

I još nešto! Jeli samostalna ili se može spasiti sa Samsung Galaxy A3 2016 ? Uskoro ću ići platit račun za mobilnu tarifu HT-TELEKOMA M ” Pa bi pogledao za nju u HR-Pošti ili kiosku novina! ” INovine ” Ima li punjač i može li se razgovarati preko nje? LP.😎😉🤗😴!!!

Josip

Može se spariti sa svakim smartphoneom, a vjerojatno se ne može razgvarati jer je sportska nisam provjerio

Branko54#

LP. TONI ! Stvarno dobra cijena ! Podržava li ona ove srednje klase smartphone telefone !? Kao SAMSUNG GALAXY A3 2016 – 2017-te? Itsl !? Ili je samostalna bez mobilnih uređaja?

Branko54#

Stvarno Bagatela ! Moram si je nekako nabaviti! Stvarno je dobra! A kolko joj vredi garancija?! LP.😉😎 i samo nastavi tako!!!…