4 super jeftine pametne narukvice za svaki džep

Možda ste baš u potrazi za pametnom narukvicom ili smartwatchem, a budžet vam je ograničen na 20-tak dolara. Ako spadate u tu kategoriju, evo četiri modela iz ponude TomTopa, koji vas neće baciti u dužničko ropstvo.

Zeblaze PLUG je pametna narukvica s 0.96-inčnim OLED zaslonom, na kojemu prikazuje informacije, koje prikuplja s ugrađenih senzora te primljene obavijesti, koje pristižu na upareni Android telefon ili iPhone.

Opremljena je optičkim pulsmetrom, broji korake, pretvara ih u udaljenosti i potrošene kalorije. Vodootporna je po certifikatu IP67, a baterija, koju puni kroz USB port, daje 7-20 dana autonomije ovisno o korištenju. Košta samo $18.99

Smart Wristband Bracelet nudi praktički iste značajke kao i ova prije nje. Dolazi s 0.96″ OLED ekranom osjetljivim na dodir. Broji otkucaje srca, korake, kalorije i sva što joj se nađe na putu. Uparuje se s Androidima i iPhoneima pa prikazuje obavijesti koje pristižu na njih. Integrirana baterija kapaciteta 70mAh pruža 7 dana korištenja i do 16 dana standby autonomije. Košta samo $18.99

Slično će vam ponuditi i Smart Wristband Bracelet Watch i to u različitim bojama narukvice. Opet ima OLED zaslon, senzore, broji korake, otkucaje srca, uparuje se s Androidima i iPhoneima i prikazuje obavijesti, koje na njih pristižu. Baterija se puni vrlo jednostavno putem ugrađenog USB konektora, a pruža 300 sati standby autonomije. Košta samo $18,99.

Četvrta po redu se zove IP67 Waterproof Smart Wristband i vidi čuda, po istoj cijeni nudi sve što i prve tri. Ima 0.96″ OLED zaslon osjetljiv na dodir, senzor otkucaja srca, prikazuje obavijesti koje pristižu na uparene Androide i iPhone i slično. Pogađate, košta $18,99.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.