Naslovnica Apple iPhone 8 i 8 Plus odsad i u crvenoj boji

iPhone 8 i 8 Plus odsad i u crvenoj boji

16
1

Ako ste vlasnik nekog od iPhone 8 modela možda će vam biti žao što niste pričekali s kupnjom. Apple je danas predstavio iPhone 8 i 8 Plus u (PRODUCT)RED crvenoj varijanti s crnom prednjicom. Izgledaju super.

Apple je i lani otprilike u ova doba lansirao (PRODUCT)RED verzije iPhonea 7 i 7 Plus, kojima generira novi profit ali i pruža podršku borbi protiv AIDS-a.

Ove godine u to ime predstavljaju crveni iPhone 8 i 8 Plus, koji iznutra ne donose ništa nova ali zato izvana u ovoj jarkoj crvenoj izgledaju fantastično. Naravno, pod uvjetom da volite crveno.

U performanse iPhonea 8 i 8 Plus pa ni u ovoj crvenoj ne trebate sumnjati jer ih pokreće isto A11 Bionic čip s istim konfiguracijama RAM-a odnosno interne memorije.
Dvojiti ne morate ni u njihove kamere, koje svakako spadaju u sam vrh ponude smartphone kamera.

Novi (PRODUCT)RED iPhone 8 i 8 Plus u prodaju kreću od sutra, a u trgovinama će biti od 13. travnja. Hoće li ih biti i kod nas, nemamo još potvrdu.

Oni koji u svojim rukama već drže iPhone 8 ili iPhone 8 Plus, žudnju za crvenim, možda će utažiti i nova (PRODUCT)RED Folio maska, koju pak možete nalijepiti na bilo koju boju kućišta.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Branko53@

Sviđa mi se ovaj Iphone, ali neznam kolko je dobar ? Ali da je skup jest ! To sigurno ! Možda ne skup kao SAMSUNG GALAXY S8 I S9 i Iphone X ! Ali dovoljno skup da si ga nemogu priuštiti !!!…