LG G7 ThinQ solidan na testu baterije

Dok ja ovdje čekam testni primjerak vrlo zanimljivog LG-a G7 ThinQ neki su ga se sretnici u bijelom svijetu već dočepali pa pristižu dojmovi. Portal Phonearena objavio je test baterije koja nam otkriva je li G7 bolji od prethodnika i konkurencije.

LG G7 ThinQ na papiru ima sve kako bi bio konkurentan na prelasku u drugu polovicu 2018. Moderan dizajn prate vrhunske iznutrice i vrlo izgledno vrhunske umjetnom inteligencijom potpomognute kamere. Ove godine nema škrtarenja, G7 će na svim tržištima imati i vodootporno kućište i bežično punjenje i Quad DAC i taj novi BoomBox zvučnik, koji navodno rastresa bubrežne kamence.LG-G7-ThinQ

Baterija je integriranam kao u ostalom i na svakom drugom smartphoneu danas i kapaciteta je 3000 mAh, što je nešto manje od 3300 mAh u LG G6 i LG V30, no prema rezultatima testa baterije s portala Phonearena, neće imati lošu autonomiju:

Kao što i sami vidite, autonomija mu je bolja od one na lanjskom LG G6, a nešto slabija od one na LG V30, a usporediva je s autonomijom aktualnog Galaxya S9.

LG G7 neće razočarati ni brzinom punjenja:

Čekate li ga i vi napeti k’o puške?

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.