Simpa uvela nove mjesečne GLANC opcije

Simpa uvela nove mjesečne GLANC opcije

Simpa je danas uvela nove mjesečne GLANC opcije, koje korisnicima donose još više megabajta, minuta i poruka u paketima od 24, 34, 54 i 74 kuna. Omogućen je i automatski prijenos svih nepotrošenih jedinica u idući mjesec, a jedinice se mogu dijeliti s drugim Simpa prijateljima uz opciju GLANC PRIJENOS.

Sve detalje o novim Simpa paketima i pogodnostima pronađite u službenoj objavi za medije u nastavku:

Simpa za svačiji džep – nove mjesečne GLANC opcije i brojne pogodnosti 

  • Simpa nudi nove mjesečne GLANC opcije u rasponu od 24 do 74 kn, koje daju još više megabajta, minuta i poruka svaki mjesec po najboljim cijenama
  • S novom opcijom TJEDNI GLANC korisnici dobivaju 2000 MB, 200 minuta i 100 poruka za 19 kn, a dostupna je i opcija GLANC BEZ USPOSTAVE s kojom nema naknade za uspostavu poziva 
  • Novost je automatsko prebacivanje nepotrošenih jedinica u idući mjesec uz GLANC PRIJENOS, a megabajte, minute i poruke korisnici mogu dijeliti s drugim Simpa prijateljima

Bez obzira na dob, pametni telefon je postao uređaj od kojega se ne odvajamo. Pokazalo je to i zadnje istraživanje Europske Komisije, po kojemu se Hrvati služe internetom više od europskog prosjeka.

Čak 91 posto informira se o domaćim i svjetskim vijestima putem internetskih portala, po čemu smo drugi u Europi, a online sve više gledamo filmove, slušamo glazbu te koristimo internetsko bankarstvo.

Simpino istraživanje korisničkih potreba pokazuje da, kada je u pitanju komunikacija, Hrvati itekako žele biti povezani i pozivima i porukama. Polovica ispitanih kaže da trebaju i minute i poruke u svojim tarifnim paketima.

Za sve generacije kojima je biti online i povezan pozivima i porukama sa svojima najmilijima najvažnije, Simpa je kreirala nove mjesečne opcije, jednu tjednu te hrpu ostalih pogodnosti. Nove mjesečne GLANC opcije donose još više megabajta, minuta i poruka u rasponu od 24, 34, 54 i 74 kn, koje se uklapaju u svačiji džep i koje odgovaraju stvarnim potrebama korisnika.

Dva najveća paketa su za one kojima je najvažnije surfati i biti online – VELIKI GLANC od 74 kn donosi čak 5000 MB, 1000 minuta i 1000 poruka, a slijedi ga SREDNJI GLANC koji za 54 kn nudi 2000 MB, 500 minuta i 500 poruka.

Za korisnike kojima su važniji razgovori Simpa ima MALI GLANC za 34 kn koji nudi 500 minuta, 200 poruka i 400 MB te NAJMANJI GLANC koji za 24 kn nudi 200 minuta, 100 poruka i 200 MB.

Za sve koji se ne skidaju sa slušalice postoji i opcija GLANC BEZ USPOSTAVE, koja traje 30 dana i s kojom nema naknade za uspostavu poziva uz GLANC opcije.  

Simpa omogućava automatski prijenos svih nepotrošenih jedinica u idući mjesec, a jedinice se mogu dijeliti s drugim Simpa prijateljima uz opciju GLANC PRIJENOS.

Simpa ima i opciju TJEDNI GLANC za 19 kn, koja uključuje 2000 MB, 200 minuta i 100 poruka. Novost su i jednokratne opcije EXTRAGLANC INTERNET za 1000 MB, EXTRAGLANC MINUTE za 200 minuta i EXTRAGLANC PORUKE za 200 poruka, s kojima se već od 9 kn može izdržati do kraja mjeseca u slučaju da korisnik ostane bez jedinica iz mjesečnih opcija.

Nove opcije dostupne su od 22. svibnja. Više informacija pronađite na Simpa stranicama ovdje.

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mirko Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Mirko
Guest
Mirko

Da imam