Najnoviji OnePlus 6 flagship killer u prodaji je od prošlog tjedna, a trenutno i u mojim rukama na zasluženu testu. Neki koji su nakon prvog pokretanja uređaja odmah pristiglu nadogradnju odgodili i pročačkali po sistemskim postavkama, otkrili su da je OnePlus 6 trebao imati Always ON prikaz obavijesti ali ga je tvrtka u posljednjem trenutku ipak odlučila ukloniti.

OnePlus 6 na papiru, a i u zbilji ima sve da još jednom ponudi najviše za najmanje. Cijenom od 519 eura bez dvojbe generalno nudi više od ijednog drugog smartphonea iz top segmenta. Ima vrhunski zaslon, top iznutrice za top performanse, odličnu autonomiju, najbrže punjenje na tržištu i odlične kamere. 

OnePlus je dosta dobar u osluškivanju želja korisnika pa su odlučili zadržati 3.5 mm audio izlaz, a dodat će portretni režim na selfie kameru, double-tap-to-lock gestu i slične trikove. 

Čini se da je OnePlus 6 trebao dobiti i super praktični Alway ON prikaz obavijesti na svojem Optic AMOLED zaslonu, no od toga su odustali u zadnji čas. Naime, po prvom pokretanju uređaja, odmah je pristigla obavijest o dostupnoj OTA nadogradnji. To je ažuriranje između ostalog uklonilo Always ON opciju iz sistemskih postavki. Otkrili su to oni, koji su prije ažuriranja pročačkali po postavkama Zaslona i tamo pronašli dotičnu opciju.

OnePlus je navodno zbog neočekivana utjecaja na autonomiju, ipak odlučio ukloniti Always ON. Za utjehu, vlasnici OnePlusa 6 i dalje mogu koristiti Ambient Display prikaz obavijesti, koji se uključuje kad uređaj podignete prema licu.

Hoće li nekom budućom nadogradnjom OnePlus vratiti Always ON opciju pokazat će vrijeme. 

Jeste li i vi nabavili svoj primjerak OnePlusa 6? Ako jeste nabacite koji komentar dolje niže, a ako još niste pogledajte i moj unboxing.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirko

Nadam se da će AlwaysOn popeglati do izlaska 6T.

Branko54#

LP. TONI! Ljep smartphon ! Taj Xiaomi ! Opet zubas! HA ha 😉😎 ! Izgleda da će ova godina biti zubata! LP.😉😎! I Samo tako nastavi majstore Toni 👍👍👌👌👍👌👌👏👏👏👏👏👏!!!

onurb

Meni je došao kad i tebi i za sada sve ok! Ne koristim ambient display, ali nebi bilo loše imati i opciju always on. Možda i vrate nekom budućom nadogradnjom. Ne znam kako kod tebe, ali mene impresionira baterija za sada. Ja bar u ovo kratko vrijeme imam 6ipo-7 SOT