Galaxy S10 navodno s 6.2-inčnim ekranom i bez klasične slušalice

Prva sljedeća velika stvar iz Samsunga na redu svakako je novi Note9, o kojemu se šuška u svih šesnaest. Ovdje nije riječ o njemu već onome što dolazi kasnije. Galaxy S10 će tako klasičnu slušalicu zamijeniti “sound-emitting OLED tehnologijom” provođenja zvuka kroz sam zaslon.

Ako se to i dogodi, neće to nikako biti prvi smartphone bez klasične slušalice poziva. Xiaomi Mi Mix u prvoj je generaciji koristio sličnu tehnologiju provođenja zvuka vibracijama keramičkog kućišta, kako bi gornji okvir ekrana srezali na minimum. Mana takvog oblika provođenja zvuka je što su svi oko vas slušali vaš razgovor.

To tako navodno neće biti sa Samsungovom “sound-emitting OLED tehnologijom” jer će zvuk telefonskog poziva čuti samo onaj tko gornji dio zaslona pritisne na uho. Tako sugerira i slika na zaslonu ovog Samsungova telefona na demonstraciji koju je Samsung odradio na konferenciji “Society of Information Displays” prošli tjedan.

To bi Samsungu moglo omogućiti dodatno stanjivanje gornjeg ruba ekrana pa se tako priča da bi Galaxy S10 opremljen ovom tehnologijom imao 6.2-inčni ekran, umjesto dosadašnjeg 5.8 na modelima S8 i S9. 

Hoće li se to zaista i dogoditi doznat ćemo početkom iduće godine, ako ne i ranije. 

2
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Brankok54@ Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnovije najstarije s najviše glasova
Brankok54@
Gost
Brankok54@

Pa ovo je fablet a ne smartphone! Kolki široki zaslon ima! To bi bilo pre veliko za moje ruke! A i nije za svačiji džep!( Novčanik)

Brankok54@
Gost
Brankok54@

Bome velik smartphone! Taj Samsung Galaxy S10 ! Prije.bi reko fablet nego smartphone! To nije za džep traperica nego veću torbicu ! A vjerojatno nije ni baš jeftin!? 💵💵💶💶💸💸💳!!? To je sigurno samo za dubljeg džepa !!!