Vip postaje A1

Vip postaje A1

Iz Vipneta danas javljaju kako mijenjaju ime. Do kraja godine Vip brend će zamijeniti A1 brend, a Vipnet d.o.o. postat će A1 Hrvatska d.o.o.

Ova vijest ne bi nam trebala biti neko veliko iznenađenje, a opet jest. Naime, Vipnet je kao mobilni operater, a kasnije i kao pružatelj fiksne telefonije, interneta i televizije u Hrvatskoj prisutan već 19 godina. A1 Telekom Austria Grupa odlučila je prošle godine da A1 postaje jedinstveni brend za sve svoje kompanije, uključujući i Vipnet na hrvatskom tržištu.

Koliko i na koji način će ovo utjecati na korisničko iskustvo pokazat će vrijeme pred nama.

Iz Vipneta poručuju:

Prije devetnaest godina Vipnet je ušao na hrvatsko telekomunikacijsko tržište i pokrenuo tržišno natjecanje. Od tada pa sve do danas kompanija je prva na hrvatskom tržištu predstavila inovativne proizvode i usluge kao što su prva prepaid usluga, multimedijske poruke (MMS), videopozivi, usluga SMS plaćanja parkiranja vip.sms pa sve do 3G i 4G mreže.

U manje od dva desetljeća Vipnet se iz mobilnog operatora transformirao u potpuno konvergentnoga tržišnog igrača koji nudi mobilne, fiksne, TV i ICT proizvode i usluge. Danas Vipnet više ne može biti samo telekomunikacijska tvrtka ili mrežni operator.

Prilagodbom digitalnoj evoluciji koja se zbiva oko nas i sami se mijenjamo i postajemo digitalna tvrtka. S brendom A1 želimo i dalje biti pouzdan partner našim korisnicima te istodobno osnažiti njihove digitalne živote. U suradnji s našim korisnicima osmišljavat ćemo nova pametna rješenja zahvaljujući kojima će oni moći uživati u digitalnom dobu“, istaknuo je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

8
Imaš nešto za reći?

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Ime22Brankok54@JosipPetarHe3.14 black Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
He3.14 black
Guest
He3.14 black

Samo bonbon. 45kn mjesecno, 30kn net i 15 kn pozivi. Sa sam pametniji i da nemam debilnu potrebu vrtiti portale u tramvaju i dok sam vani bilo 15kn neta. Porez na ovisnost 😀

Petar
Guest
Petar

Tako je. Bonbon nudi odlične pakete , a bome i odličnu stabilnost mreže za sve usluge. Kako god da se budu zvali oni su tek treći po kvaliteti mobilnih usluga u RH. Puno bolji od njih su i ekipa iz TELE 2 koji znaju kako treba komunicirati sa kupcima.

Josip
Guest
Josip

Vip je treći po kvaliteti mobilnih usluga?
Mislim da si se malo zabunio….

Petar
Guest
Petar

Nisam se zabunio ni milimetra. Jako mi je drago kaj nisu više vip nego A1 jer po onom bahatom ponašanju prema korisnicima nisu zaslužili da se kite nazivom vip.. _( namjerno pišem malim slovima )

Brankok54@
Guest
Brankok54@

Hvala na informaciji! Toni ! Ovi samo mijenjaju imena ! Ha ha 😉😉😄😃! I kako će sad izgledat njihov logo ?! Već su ih izmijenili ni ja NEZNAM broja! Bolje da osmisle bolje i niže tarife nego imena mreža !

Petar
Guest
Petar

Čestitam na ovom komentaru. Mislim da se tvoja želja neće ispuniti jer za gazdu njihovog koji se sada otkrio-A1 , mi smo kmetovi koji bi trebali njima plaćati namet kako bi se uopće služili mobilnim mrežama. Malo smo istina krivi mi kao korisnici jer želimo plaćati ( neki ) skuplje mobilne usluge , a veći dio krivice je na HAKOM-u koji im takve cijene i ostalo legalno dozvoljava.

DOK JE OVACA NEĆE FALI VUNE pjeva poznati bend ….Dubioza kolektiv , pjesma Kažu

Brankok54@
Guest
Brankok54@

Petre mislim da je tu Tomato 3 po redu a ne Vip! Oni imaju najslabiji signal onda Bonbon i Tele2 ! Tele2 je meni bolji od Vip-a jer u zadnje vreme imaju problema sa Wi-Fi signalom na odašiljača! Imamo Vip fiksnu i Internet PA vidim po signalu na mobilnom ! Ajde sad je malo jači ali inače zna bit dosta slab i prekida! HT-Telekom i Vip bas i nemaju neki signal! I moji bliznji susjedi se žale na signal koji žive blizu odašiljača !On bi reko da je 4-5 po redu! Bojim se da će ga Tele2 presisat u tome.😉😎!… Read more »

Ime22
Guest
Ime22

Malo kasnim ali umirem od smijeha…. Branko, sve, ali baš sve si pomiješao u glavi, osnove ne poznaš. Takve osobe ne bi trebale komentirati materiju o kojoj ništa ne znaju.