Moja Patrola za Android i iPhone otkriva policijske patrole, radare i kamere

Ako ste jedni od onih, kojima često na kućnu adresu stižu “čestitke” s kaznama za prebrzu vožnju, ova besplatna aplikacija neće u korijenu riješiti vaš problem ali bi vam mogla sačuvati koju kunu u džepu. Moja Patrola je besplatna aplikacija za Android i iPhone, a otkriva pozicije policijskih patrola, radara i kamera.

Aplikacija koja pokazuje gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari
Nakon niza loših vijesti, od povećanja cijene goriva i povećanje cijena parkinga, pa sve do povećanja cijene Ubera, napokon jedna dobra vijest. Od danas je u cijeloj Hrvatskoj dostupna besplatna mobilna aplikacija Moja Patrola, koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari
 
Nitko ne voli kada ga zaustavi prometna policija, čak i kada niste napravili prekršaj možete dobiti kaznu jer nemate npr. vatrogasni aparat.
 
U Srbiji je jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija s više od 100.000 registriranih korisnika.
Na kojem principu radi Moja Patrola?
Princip rada je jednostavan – onaj tko primijeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju gdje se nalazi. Korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole. Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.
 
Cilj aplikacije
S obzirom da aplikacija radi po principu “korisnik za korisnika”, njen cilj je da si korisnici međusobnu pomažu pružajući što točnije informacije. Svaki glas se bilježi, pa ukoliko ste dali točne informacije o lokaciji patrole, vaša pouzdanost raste. Lažne informacije smanjuju je. Aplikacija obavještava korisnike o točnosti svake informacije.
 
Aplikaciju možete preuzeti besplatno za Android i iPhone.
 

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.