Pogledajte savitljivi Galaxy X u akciji

Pogledajte savitljivi Galaxy X u akciji

Nakon godine zuba predstoji nam izgledno godina savitljivih telefona. Samsung je među prvima koji bi iz Nove Godine trebao predstaviti vlastiti savitljivi smartphone imena Galaxy X. Pogledajte ga u akciji.

Nitko još sa sigurnošću ne zna kako će funkcionirati ti savitljivi smartphonei ali je činjenica da oni definitivno stižu. Tehnologija savitljivih zaslona je spremna pa ćemo uskoro nositi pametne telefone sa zaslonima većim i od 7 inča, koje ćemo presavijati i preklapati po potrebi.

Najbliže lansiranju takvog telefona, prema dosad raspoloživim informacijama su Samsung i LG, a izvori bliski Samsungovu taboru najavljuju službeno predstavljanje Galaxy X telefona na CES-u u Las Vegasu.

Kažu da će ga pokretati Snapdragon 845 s 6 GB RAM-a, a kapacitet baterije od čak 6000 mAh osigurat će Samsungova zakrivljena baterija.

Sve naravno najviše zanima kako će se to Galaxy X preklapati, a Android Authority pojašnjava da su u igri tri opcije:

Ovakav Galaxy X savija se trostruko, ima minimalne okvire zaslona i izgleda vrlo cool. U preklopljenom režimu stane i u najmanji džep, a rasklopljen nudi zaslon dijagonale 7 inča.

Prema ovoj drugoj varijanti, preklapa se samo gornja trećina ekrana pa kamera s leđa po potrebi služi i kao selfie kamera.

Ova treća opcija prikazuje Galaxy X s 8-inčnom ekrančinom u razvučenom obliku.

Hoće li u konačnici Galaxy X izgledati kao na ijednom od ovih rendera, ostaje nam za vidjeti, no budućnost u kojoj svoje smartphone savijamo, preklapamo i razvlačimo je tu iza ugla. 

4
Imaš nešto za reći?

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LokiPetarBranko54#jjjijirjifehriogheg Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnovije najstarije s najviše glasova
jjjijirjifehriogheg
Gost
jjjijirjifehriogheg

nadam se da je sve to samo sala

Branko54#
Gost
Branko54#

Wau ! Kakav smartphon ! Sta jos nece izmislit !?…. 😉😄😀!!!

Petar
Gost
Petar

Veselim se ovakvim smartphoneima. Zanima me samo kakve će baterije ugrađivati jer mislim da je to jedina loša stvar koju nisu sredili do sada , a trebali bi.

Loki
Gost
Loki

Nisam baš zadovoljan sa samsung mobitelima u zadnje vrijeme što se tiče kvalitete kučišta,baterijom i podrškom po tom pitanju ga Huawei nadmašuje a kad ja sa nečim nisam zadovoljan onda to pada sa trona a onim što sam zadovoljan taj je na tronu kao huawei.