Tri dana s Androidom P [Osvrt]

Tri dana s Androidom P [Osvrt]

Android P je tu negdje iza ugla iako ne znamo koji će to slatkiš na P biti u njegovu punom imenu. OnePlus 6 je jedan od onih uređaja, koji su dobili priliku testirati pa vam donosim osvrt na najzanimljivije novosti nakon tri dana korištenja.

Android 9 ilitiga Android P je na OnePlusu 6 trenutno u verziji DP3 (Developer’s Preview 3), a na njega donosi hrpu zanimljivosti, koje ga dodatno približavaju Googleovim Pixelima. 

Instalacija Androida DP3 na OnePlus 6 je izuzetno jednostavna i radi prilično stabilno s tek ponekim bugovima i povremenim mikrozastojima u novim sistemskim animacijama.

Najveći bug kojeg sam trenutno iskusio je nemogućnost sinkronizacije s Gear Sport satom, kojeg inače s njime uparujem. Ti se problemi s Bluetooth povezivošću su zabilježeni.

Osim novih oku ugodnih sistemskih animacija tu je novi Lockscreen, osvježeni izgled obavijesti, potpuno novi Multitasking prikaz, potpuno novi izgled brzih sistemskih postavki i Centra za obavijesti ali i druge novotarije. 

Sve to pogledajte u kratkom videu:

Tri dana s Androidom P [Osvrt]

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marko marko

Pretpostavljam da će tek pred kraj godine stići OTA

Dobriša

Ovaj telefon leti jel išta prčkano po njemu?

Hrvoje

Ono što mene najviše zanima pošto imam OnePlus 6 je: Koliko je trenutna Beta 3 stabilna za svakodnevnu uporabu? Najvažnije mi je stabilnost mobilnih i Wifi mreža prije svega. Razmišljao sam i sam poigrati se s Androidom P, ali sam još nesiguran, bez obzira što sam i developer a ne samo obični korisnik. Ipak mi je to glavni uređaj.