Tele2 korisnicima nadoknađuje štetu zbog problema u pristupu mreži

Ovog su utorka korisnici Tele2 mreže na području cijele Hrvatske iskusili probleme s pristupom njihovoj 4G mreži. Tele2 uz ispriku, svojim će korisnicima pojušati nadoknaditi štetu. Evo kako.

Tele2 je o ovome izdao službeno priopćenje za medije pa iz njega doznajte sve detalje:

U utorak, 24. srpnja, kod dijela korisnika Tele2 mreže, došlo je do iznenadnih tehničkih poteškoća u pristupu internet uslugama, nastalih uslijed aplikacijske pogreške na sustavima dobavljača.

Poteškoće su zabilježene u 17 sati te su uspješno uklonjene oko 21 sat. Onim korisnicima koji su imali poteškoća u korištenju podatkovne mreže Tele2 se ispričava zbog nastale situacije te nemogućnosti neometane komunikacije.

Tele2 je u svom poslovanju uvijek fokusiran na svoje korisnike i njihovo zadovoljstvo, stoga će u znak isprike svim korisnicima, aktivnima na dan 24. srpnja, nadoknaditi štetu.

Korisnici glasovnih tarifa na bonove te privatni i poslovni pretplatnici koji nemaju obvezni podatkovni paket BEZBROJ GB dobit će jedan dan surfanja bez naknade i potrošnje podatkovnog paketa tarife.

O točnom datumu surfanja bez naknade korisnici će biti obaviješteni putem SMS poruke.

Korisnicima glasovnih tarifa na bonove, privatnim i poslovnim pretplatnicima te korisnicima mobilnog i pokućnog interneta s podatkovnim paketom BEZBROJ GB, Tele2 će nadoplatiti račun na bonove, odnosno umanjiti pretplatnički račun. O točnom iznosu nadoplate, odnosno umanjenja pretplatničkog računa, korisnici će biti obaviješteni putem SMS poruke.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju.

4
Imaš nešto za reći?

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MarioFranz Ferdinandtomo100brtK.K.Downing Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
K.K.Downing
Guest
K.K.Downing

Fino! Pošteno!

tomo100brt
Guest
tomo100brt

Nisam primjetio nikakve poteškoće u mreži kako oni kažu, ali lijepo i pošteno od njih.

Franz Ferdinand
Guest
Franz Ferdinand

Tele2 je bio i ostao smeće od mreže.

Mario
Guest
Mario

Bas cudno kad pogresiji njihovi djetatnici i posalju krive mobitele nisu bas toliko kjubazni. Sasvim suprutno mizes samo sa njihovom sluzbim preko 095…
komunicirati i na kraju te hocu ubinediti da si ti u krivom a oni u oravu ❗