MIUI 10 otkriva dizajn nadolazećeg Mi Mix 3 borca

MIUI 10 otkriva dizajn nadolazećeg Mi Mix 3 borca

Uvijek ima onih koji dane provode čeprkajući po kodu i kako neki dnevno trančiraju janjce i piliće, ovi trančiraju ROM-ove i u njihovu kodu pronalaze razne delikatese. MIUI 10 tako otkriva dizajn nadolazećeg Mi Mix 3 borca, koji ima tipku više i selfie kameru manje.

Xiaomi je ubrzo nakon što je ovo procurjelo na internet, iste slike uklonio iz MIUI 10 OS-a, a to nam govori da je mala šansa da je riječ tek o generičkim slikama, već prikazuju obris nadolazećeg Mi Mix 3 macana.

Na prvi je pogled uočljivo da je donji okvir zaslona ovdje kudikamo tanji od onog na što smo navikli od Mi Mix uređaja. Jednako tako vidimo da ne vidimo selfie kameru ni podno, a ni poviše ekrana, a to može značiti samo jedno – nekakav vid skočnog mehanizma. Pogled s leđa bi nam otkrio je li riječ o onom kao na Vivo NEX-u ili pak onom kao na Oppo Find X dečku. 

na lijevom je boku uočljiv i novi gumb, najvjerojatnije za još jednog AI asistenta kojeg ne trebamo. Možemo se nadati da će biti programabilna pa da je makar možemo povezati s Google Asistentom.

Ne mogu se ipak oteti dojmu da se legendarni Mi Mix dizajn s vremenom ipak razvodnio, no nije ni bilo realno da će inicijalni hype trajati vječno. 

Što vi mislite?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments