Samsung Galaxy Note9 u prvom videu!

Samsung Galaxy Note9 u prvom videu!

Samsung svoj Galaxy Note9 predstavlja za točno 8 dana od danas, no to neke nije spriječilo da ga se dočepaju i ranije i snime kratak rani hands-on video

Ako se nadate vidjeti nešto neočekivano, razočarat ćete se jer ovaj video samo potvrđuje sve ono što o njemu dosad znamo. Dizajnom će biti jako nalik na svojeg prethodnika, a s obzirom da zaslon ovdje nije uključen, teško je raspoznati njegove granice.

Ako se bolje zagledate, podno zaslona uz sam rub je nekakav procjep ili mi se samo čini? Može li to možda biti jedan od dva frontalno usmjerena stereo zvučnika? Svakako bi bilo lijepo.

Na leđima, izrađenim opet od zakrivljena stakla kao i prednjica, osim jasna natpisa Galaxy Note9, vidimo i tu novu duo kameru, očito posuđenu s modela Galaxy S9+ s čitačem otisaka smještenim ispod, radi lakšeg dosega. 

U ruci ove osobe izgleda kao komad telefona, no to od Galaxya Note i očekujemo. 

Bacite oko na video, a svoja zapažanja ostavite u komentarima ispod. Razočarani? Uzbuđeni?

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Broj komentara
0 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
SonicMoose Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
SonicMoose
Gost
SonicMoose

Dizajn gotovo isti kao prethodnik, opet nista inovativno sa hardwareske strane,(ne frontalni zvucnici nisu novost),sve u svemu skip za mene,pogotovo zbog cijene. Mozda Huawei Note 10 bude moj slijedeci uredaj,cisto zbog omjera ulozeno-dobiveno.