LG V40 - svježi renderi i video

LG V40 - svježi renderi i video

LG nam je ove jeseni dužan još jedan flagship i to iz serije V. LG V40 će se po svemu sudeći pridružiti trendu implementacije što više kamera, a danas su objavljeni svježi renderi, navodno nastali na CAD nacrtima. Zahvaljujući @OnLeaksu imamo 360° pogled na buduću LG perjanicu.

LG V30 i V35 nakon njega su jedni od najzanimljivijih smartphonea koje je LG ikad napravio. Nude prostrane OLED zaslone, moderan minimalistički i vodootporan dizajn te izvrsne kamere s posebnim fokusom na snimanje videa.

Za očekivati je da će njihov nasljednik biti ništa manje interesantan, a svoje će prethodnike zasigurno nadmašiti u foto kvantiteti, budući da će imati sveukupno 5 kamera. Dvije selfie kamere smještene su sprijeda u mini zubić, a na leđima LG V40 ThinQ nosi tri kamere po uzoru na Huawei P20 Pro, kojemu se mora priznati da je to ponudio prvi. 

Prema informacijama kojima raspolažu Slashleaks i @OnLeaks V40 ims 6.3” zaslon, dakle 0.3 inča veći od prethodnika. Budući da V30 sam po sebi ima vrlo tanke okvire zaslona, veći zaslon povećao je i ukupne gabarite telefona pa V40 mjeri 158.8 x 75.8 x 7.8 mm. što ga čini neznatno širim i debljim ali i 7mm višim od V30/35. 

Za vašu informaciju, najveći LG-ev telefon ikad bio je originalni zakrivljeni LG G Flex s 6-inčni P-OLED ekranom. 

Renderi otkrivaju 3.5 mm audio izlaz, USB C i glavni zvučnik na donjem bridu i poseban gumb na boku za pokretanje Google Asistenta.

Bacite 360° pogled na V40 u video renderu ispod:

Slashleaks@OnLeaks

LG G7 ThinQ Recenzija:

LG V30 Recenzija:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments