iPhone Xs livestream – evo kako ga najlakše gledati!

Apple danas službeno predstavlja iPhone Xs i ekipu, a bit će i prijenosa uživo. Evo kako ga najlakše gledati.

Apple fanboysi ali i svi ostali zainteresirani za svijet smartphonea zasigurno znaju da je danas dan u znaku jabuke. Apple danas službeno predstavlja iPhone Xs i ekipu, a bit će i prijenosa uživo. Evo kako ga najlakše gledati.

Vjerujem da ste dosad već odgledali makar nekoliko Appleovih predstavljanja novih iPhonea, ako ne uživo onda na YouTube, gdje je hrpa video materijala još i iz doba Steve Jobsa.

Onaj hype i trans u kojeg su prisutni upadali kad bi Jobs legenda izišao na binu lagano je izblijedio ali Appleva predstavljanja i dalje su najzanimljivija.

Tako će biti i večeras kad će Cook event otvoriti Appleovim dostignućima u protekloj godini, a onda i predstaviti ono što si čekaju – novi iPhone i to tri ovaj puta. Stižu iPhone Xs, iPhone Xs Max i iPhone Xr ili Xc ali uglavnom jeftiniji model s LCD ekranom.

Kao i obično cijeli ćete event od 19 sati moći pratiti i uživo, kao i dosad putem Safari preglednika na Mac računalima, iPhoneima, iPadima i iPodima te putem Microsoft Edge preglednika i najsvježijim verzijama Chrome i Firefox preglednika na Windows računalima posjetom Appleovih službenih stranica.

Ove pak godine Apple uvodi i livestream putem Twittera, koji se nameće i kao možda najjednostavnija opcija za gledanje eventa na bilo kojem uređaju na bilo kojoj platformi.

Ako je to opcija koja vam najviše odgovara jednostavno lajkajte Appleovu objavu na Twitteru u nastavku:

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.