Ekipa s Xda Developers dočepala se negdje Android Pie firmwarea za Galaxy S9+ koji nam otkriva značajan redizajn Samsung Experience sučelja s novim izgledom Centra za obavijesti, Multitasking prikaza, Dark Mode-om te nove navigacijske geste.

Sudeći po ovome vlasnici Galaxy S9 dvojca ali i Notea9 te ostalih Samsungovih uređaja koji čekaju Android Pie nadogradnju imaju itekako razloga za veselje. Naime, Android Pie firmware za Snapdragon 845 varijantu Galaxya S9+ procurio je u bespuća interneta, a sposobna Xda Developers ekipa iz njega izvlači prave delikatese.

Čini se da će Samsung nakon dugo vremena svoje korisničko sučelje poprilično modernizirati. Barem tako daju naslutiti objavljeni screenshotovi.

Prije svega Samsung uvodi pravi pravcati AMOLED Dark mode, kojim ćete sučelje potamniti, a ponovno će i pozadina navigacijske trake biti tamna ako to želite.

Kad smo već kod navigacijske trake, Android Pie donosi mogućnost uklanjanja navigacijske trake i zamjenu iste navigacijskim gestama kako sugerira i ovaj gif:

Evidentno je i da je izmjenjen izgled gumba Brzih postavki te Centra za obavijesti, a svi prozori dobit će zaobljene uglove. 

Promjena ima i u sučelju Samsugovih nativnih aplikacija, Zaslona zaključavanja i sučelja Samsungove kamere.

Nadajmo se da na ovu službenu nadogradnju nećemo morati dugo čekati, a za još više detalja posjetite poveznicu na Xda Developers

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alen

Prelepo!

Brankok54@

Ljep uređaj ali ne razumijem se u te stvari koje spominjes Toni, pa nemogu komentirati !