iPhone XS i Xs Max u Hrvatskom Telekomu, poznate i cijene

Novi 6.5'' OLED iPhone nosit će ime iPhone Xs Max

Iz Hrvatskog Telekoma nam javljaju kako su od danas u svoju ponudu uvrstili iPhone Xs i iPhone Xs Max. Korisnici ih mogu od danas kupiti u pretprodaji putem webshopa na www.hrvatskitelekom.hr, dok redovna prodaja oba modela počinje od 28. rujna na svim drugim prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma.

Novi modeli Appleovih telefona, iPhone Xs i iPhone Xs Max, s veličinom zaslona od 5,8“ odnosno 6,5“ ispod odličnog dizajna skrivaju i novu tehniku, gdje se ističe 7-nanometarski procesor s do 30 posto bržim pokretanjem aplikacija. Velika novost je također podrška za Dual SIM, ali isključivo kroz e-SIM tehnologiju, koju je Hrvatski Telekom implementirao prije više od godinu dana. Dual SIM funkcionalnost predstavlja odlično rješenje za sve one koji imaju dva broja (privatni/poslovni) ili su u roamingu izvan Europe kada im treba usluga lokalnog operatora.

Apple će navedenu funkcionalnost omogućiti kroz softversko ažuriranje koje se očekuje do kraja godine, čime će svi korisnici s takvim potrebama odmah moći početi koristiti Dual SIM. No, važno je istaknuti kako je Hrvatski Telekom jedini operator koji nudi e-SIM uslugu u Hrvatskoj i to isključivo na svojim Najboljim tarifama, a Hrvatska jedna od samo 10 zemalja u svijetu gdje je standardizirani e-SIM dostupan i radi s novim iPhone uređajima, nakon što Apple omogući softversko ažuriranje.

Koliko će vas novi iPhone Xs i Xs Max koštati u Najboljim tarifama doznajte na web stranicama Hrvatskog Telekoma www.hrvatskitelekom.hr.

8
Imaš nešto za reći?

avatar
3 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Brankok54@GizdaMaliToni Jerkovićkritičar Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnovije najstarije s najviše glasova
kritičar
Gost
kritičar

Ovo je reklama za HT?

Gizda
Gost
Gizda

Cijena Xs Maxa u slobodnoj prodaji od 11.000kn pa do 14.000kn. Pa ovo sve više postaje neki fashion gadget nego smartphone. Dva Notea se kupe za cijenu jednog ovoga. Kroz 5 godina eto nas na 20.000kn. Ukratko, ovo je prvi iPhone skuplji od MacBooka i to zorno pokazuje koje su ljudi ovce postali.
A tek onaj “pristupačni” iPhone od 10 iljada…i još spavaš na ulici da ga kupiš 🙂

Brankok54@
Gost
Brankok54@

Ja ne koristim i ne kupujem te skupe smartphone! Pa mi nije ni važno!…
Nisam baš zaljubljenik u te skupe smartphone, ali hvala na informaciji! LP.😉😎🌄🌌!!!….