Naslovnica Android Mate 20 Pro osvanuo na službenim renderima u službenim maskama

Mate 20 Pro osvanuo na službenim renderima u službenim maskama

4
2
Mate 20 Pro osvanuo na službenim renderima u službenim maskama

Mate 20 Pro osvanuo na službenim renderima u službenim maskama

Huawei će novi Mate 20 i Mate 20 Pro predstaviti 16. listopada na specijalnom eventu u Londonu, na kojeg će ići samo pomno odabrana svita. Kao potvrda svega što o njima znamo, danas stižu novi renderi Mate 20 Pro momka u službenim maskama.

Mate 20 Pro iako umotan u službene maskice na ovim renderima izgleda upravo onako kako i očekujemo. Zaslona će biti nikad više, a okvira nikad manje. Doduše i notch će biti nikad širi, a puno je onih koji ga mrze. Valjda im je nešto učinio.

Uglavnom širi je od onog na P20 Pro jer će navodno implementirati napredniji Face Unlock, možda poput onoga na najsvježijim iPhoneima.

Budući da Zaslon zaključavanja na ovim renderima ne prikazuje nikakve oznake in-display čitača otisaka, taj Face Unlock bi mogao biti i jedina opcija za biometrijsku autorizaciju.

Na leđima, sad već bez iznenađenja, tri su kamere grupirane u kvadratnu konfiguraciju i vjerojatno će nuditi iste trikove, kakve nudi P20 Pro.

Uz ove silikonske i Smart Cover maske, čini se da će Huawei ponuditi i nove nano memorijske kartice kapaciteta 128GB, koje će se valjda moći umetati u standardni nano SIM utor.

Ja vam nažalost neću svoje dojmove o novim Mate 20 momcima neću slati iz Londona. Tamo idu samo najbolji od najboljih, no bit će prilike za nažicati ga od nekud pa nećete biti uskraćeni za po mnogima, “najbolje recenzije u “regionu”. 👍

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chiron

Zadnje 4 riči su na mistu. Definitivno najbolje i najobjektivnije recenzije. Samo tako nastavi.

Marin Rajic

Mene samo zanima dal je istina ono sto najavljuju – 6.8″ ekran.

I Mate 10pro mi je bio velik, al 6.8″ bi bilo prebivise za moj ukus