Xiaomi Mijia Roborock robotski pametni usisavač u pola cijene

Xiaomi Mijia Roborock robotski pametni usisavač u pola cijene

Tražite li ovih dana nekoga tko će usisati umjesto vas, a da pritom neće imati zajedljivih komentara niti će tražiti da ga nahranite, evo vam rješenja. Xiaomi Mijia Roborock S50 pametni robotski usisavač je na posebnoj akciji i možete ga uloviti za 348.39 eura.

 Opremljen s 13 senzora, Xiaomi Mijia zavlači se i pod namještaj ne ostavljajući nijedan kutak vašeg doma pod prašinom i prljavštinom, a osim što usisava za sobom i briše vlažnom krpom koju također implementira.

Sam će na punjač kad osjeti da je onemoćao, a hrpa senzora omogućit će mu pametno zaobilaženje prepreka i zaustavljanje pred stepenicama i sličnim provalijama.

Snaga usisavanja je 58W, a njegova baterija je kapaciteta 5200mAh. 

Kad shvati da se nalazi na tepihu Xiaomi Mijia pametno će pojačati snagu usisavanja kako bi čestice prljavštine i prašinu izvukao iz vlakana. 

Xiaomi Mijia Roborock robotski pametni usisavač u pola cijene

Xiaomi Mijia će i sam očistiti cijelu prostoriju no i vi ga možete usmjeravati i zadavati mu zadatke koristeći aplikaciju na vašem smartphoneu.

Cijena Xiaomi Mijia S50 robotskog usisivača inače je preko $1000 ali u akciji koja je trenutno na snazi u TomTop webshopu, možete ga dobiti za samo 348.39 eura.

Budući da se isporučuje s njemačkog skladišta, u Hrvatskoj i drugim EU zemljama ne plaćaju se dodatni porezi ni carina.

Ostatak TomTop ponude, pronađite OVDJE

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments