OnePlus 6 Open Beta 6 Nightscape

OnePlus 6 Open Beta 6 Nightscape

Još jedan razlog manje za prelazak s OnePlusa 6 na OnePlus 6T danas je osigurao sam OnePlus. Naime, testnom Open Beta 6 nadogradnjom su na OnePlus 6 donijele neke nove značajke s OnePlusa 6T između ostalog i famozni Nightscape režim snimanja noćnih pejzaža, a pandan je Huaweivu i Googleovu noćnom režimu snimanja.

Vlanici OnePlusa 6 od danas mogu isprobati nadolazeću nadogradnju i nove značajke ako se bez obveza uključe u otvoreni program beta testiranja. Spomenuta Open Beta 6 već je na mojem primjerku i isprobavam novotarije.

Nova verzija OnePlus launchera donijela je osvježen izgled Google tražilice, koja je sad napokon zaobljena. Implementirane su i nove geste, prilično nalik na one s iPhonea X i ekipe pa su gestama povratka na Početni zaslon, koraka unatrag i otvaranja nedavno korištenih aplikacija dodali i gestu brzog skakanja između dviju aplikacija, što je nedostajalo. Ako vam se ne sviđaju i dalje imate opciju navigacijske trake kakvu imaju Googleovi Pixeli s jednim gumbom u obliku pilule, a i klasičnu navigacijsku traku s tri tipke.

Poboljšana je Galerija koja sad pruža glađi zum štipanjem, poboljšano je iskustvo okidanja i obrade screenshotova, stigao je novi izgled o telefonu stavke u glavnim Postavkama, a možda i najzanimljiviji je dodatak Nightscape i Studio Ligting opcija u sučelje kamere, kakvo ima novi OnePlus 6T.

Ovo potonje ću isprobati večeras pa ćemo vidjeti.

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marko marko

Čekam xda ekipu da porta apk za OP5 … Googleovu naravno 😁