Apple pokreće program zamjene faličnih zaslona iPhonea X

Apple pokreće program zamjene faličnih zaslona iPhonea X

Ako ste korisnik lanjskog iPhonea X i imate problema sa zaslonom, velike su šanse da imate pravo na besplatnu zamjenu zaslona. Apple je naime, pokrenuo poseban program zamjene ekrana baš za iPhone X.

Problemi koji muče određeni broj korisnika iPhonea X navodno se odnose na situacije u kojima zaslon ne reagira na dodir i ono posve suprotno, odnosno da reagira, a da ga nitko nije ni pipnuo.

Problem je očito hardverske prirode pa je Apple pokrenuo poseban program zamjene zaslona za sve u ovlaštenom servisu pojave s iPhoneom X i pritužbama na zaslon. 

U procurjelu internom dokumentu, navode se napomene da bi oni koji donesu iPhone X s napuklim zaslonom ipak mogli snositi dodatne troškove popravka, te da cijeli program besplatne izmjene vrijedi za popravke unutar granica zemlje u kojoj je iPhone X kupljen.

Drugim riječima, ako imate iPhone X s šašavim zaslonom, a donio vam ga je stric iz Amerike, morat ćete ga tamo i dati na servis.

Ovaj program pokriva besplatnu zamjenu zaslona iPhonea X s ovim problem korisnici imaju unutar tri godine od kupnje uređaja. 

Novi modeli iPhonea Xs, Xs Max i Xr navodno nisu pogođeni ovim problemom.

Apple

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirko Poljak

Odlično!Imam Iphone X kupljen u VIP-u sa takvim problemom.Iz ovog članka se ne vidi da li se to odnosi i na Hrvatsku i tko je ovlašten za promjenu!?