Taxify od danas i u Hrvatskoj

Taxify od danas i u Hrvatskoj

Dobre vijesti za sve one koji žive ili privremeno borave u hrvatskoj metropoli kažu da je od danas u Zagrebu dostupna alternativa Uberu, a zove se Taxify. Taxify koristi 15 milijuna korisnika u 25 zemalja svijeta, a vožnju je od danas u Zagrebu uz posebne popuste brzo i lako, moguće naručiti putem smartphone aplikacije. Evo detalja. 

 

Više o novoj usluzi dijeljenja prijevoza u Zagrebu saznajte iz službene objave za medije:

Globalna platforma za dijeljenje prijevoza Taxify od danas u Hrvatskoj

  • Taxify je od danas dostupan u Zagrebu, a svi novi korisnici mogu iskoristiti čak 50 posto popusta
  • Taxify je pošteniji prema vozačima partnerima, naplaćuje im do 40 posto manje od konkurencije za korištenje platforme, a donosi uštede i korisnicima
  • Taxify ima više od 15 milijuna korisnika u preko 25 zemalja svijeta.

U Zagrebu, 27. studenog 2018. – Taxify, globalno uspješna platforma za dijeljenje prijevoza, od danas je prisutan u Zagrebu. Lansiranje u Zagrebu popraćeno je popustima za korisnike koji će se moći voziti čak 50 posto jeftinije uz plaćanje vožnje karticom. Korisnici mogu vidjeti procijenjenu cijenu usluge prijevoza za svoju rutu kada naručuju vožnju, a naknada za početak vožnje iznosit će 6 kuna, vrijeme vožnje 60 lipa po minuti, dok je cijena vožnje prema kilometru 3,6 kuna.

Taxify je pošteniji prema vozačima partnerima te im naplaćuje do 40 posto manje od konkurencije za korištenje platforme, donoseći tako uštede korisnicima i vozačima. Na taj način Taxify stvara veliku mogućnost zarade za vozače te stvara održivu uslugu prijevoza koja je pristupačnija značajnom broju ljudi.

Lansiranje platforme u Zagrebu komentirao je suosnivač i predsjednik uprave Taxifyja Markus Villig koji je istaknuo kako platformu globalno trenutno koristi preko 15 milijuna ljudi. „Imamo više od pola milijuna vozača koji vjeruju našoj platformi. Ustrajni smo u našoj namjeri da urbani prijevoz učinimo jednostavnijim, bržim i pouzdanim. Našim lansiranjem, želimo pomoći Zagrepčanima u rješavanju njihovih svakodnevnih problema s prijevozom“, istaknuo je Villig.

Daniel Tutić, predstavnik kompanije u Hrvatskoj, poručio je kako vozači mogu očekivati najmanje 10 posto veću zaradu s Taxifyjem u odnosu na konkurenciju. „Veću zaradu vozačima Taxify omogućava kroz programe lojalnosti u kombinaciji s nižim cijenama za korisnike prijevoza. Fokus naše kompanije oduvijek je pružanje vozačima većeg prihoda po vožnji jer čvrsto vjerujemo kako samo sretni vozači znače i sretne korisnike prijevoza“, zaključio je Tutić.

Svi korisnici u Hrvatskoj će moći vožnju plaćati i gotovinom, a platforma ne uvjetuje ekskluzivnost svojim vozačima partnerima.

Aplikacija Taxify je dostupna za sve iOS i Android uređaje.

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
danijel maravic Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
danijel maravic
Guest
danijel maravic

dobar taxi dostajeftiniji