Dva cool smartwatcha po sniženim cijenama uz TomTop webshopu

Dva cool smartwatcha po sniženim cijenama uz TomTop webshopu

Kao što naslov sam poručuje, danas vam iz TomTop ponude izdvajam dva zanimljiva smartwatcha po sniženim cijenama. Riječ je o Zeblaze THOR 4 Plus 4G LTEALLCALL W2 3G pametnim satovima s podrškom za telefoniju.

Ono što ova dva pametna sata izdvaja iz mase kineskih smartwatcheva je utor za SIM kartice, što im osigurava samostalnu telefoniju i pristup internetu u pokretu.

Zeblaze THOR 4 Plus 4G LTE je uređaj više klase i podržava 4G mreže. Opremljen je velikim okruglim 1.4-Inčnim AMOLED zaslonom, na kojem će se osim točnog vremena prikazivati i notifikacije koje pristižu na upareni smartphone pa i direktno na sam sat. Pokreće ga četverojezgreni čip, ima 1GB RAM-a i 16GB interne memorije. Barata s hrpom senzora, među kojima je i optički pulsmetar, a uz pomoć integriranom GPS modula još će bolje bilježiti vaše sportske pothvate.

Ako vam tom nije dovoljno, znajte da ima i 5MP kameru za špijunske fotke ispod stola, a baterija je kapaciteta 580 mAh, što je za jedan sat popriličan kapacitet.

Više o njemu doznajte na TomTop stranicama, gdje može biti vaš sada po sniženoj cijeni za samo 105.47 eura.

ALLCALL W2 3G je nešto skromniji ali i dalje zanimljiv, opet s okruglim AMOLED zaslonom promjera 1.39 inča, 2MP kamerom na boku, GPS-om. optičkim pulsmetrom i drugim senzorima te baterijom kapaciteta 460 mAh. S internetom se u pokretu povezuje putem 3G mreža, a također podržava SIM kartice i autonomnu telefoniju. 

Sad je snižen i u TomTopu košta 93.17 eura.

Ostatak TomTop ponude pronađite ovdje

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Branko54# Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Branko54#
Guest
Branko54#

Prekrasni satovi ! Da imam toliko love , odmah bi ih naručio oba !… Ali to će malo pričekat!!!….