Vraća li Samsung zaista ravni zaslon u Galaxy S liniju?

Vraća li Samsung zaista ravni zaslon u Galaxy S liniju?

Svakim je danom sve više informacija iz Samsungova tabora koje upućuju na barem tri različita Galaxy S10 modela na proljeće. Bez ikakve dvojbe, računati možete na lopate inča, megapiksela, gigaherca, gigabajta i miliampersati ali mnoge među vama će najviše zanimati jedno – povratak ravnog zaslona u Galaxy S liniju.

Sljedeću će smartphone godinu zasigurno obilježiti novi formati smartphonea i višestruke kamere. Prema dosad raspoloživim informacijama iz raznih smartphone tabora, stižu fleksibilni zasloni, savitljivi smartphonei i višestruke kamere. 

Samsung će jubilarnu desetu generaciju svoje Galaxy S linije smartphonea obilježiti s barem tri Galaxy S10-tke, a izgledno i četvrtom s podrškom za 5G mreže. Špekulira se o 5.8”, 6.1” i 6.4” modelima, od kojih bi mnoge mogao najviše zanimati ovaj najmanji, kojeg u kuloarima trenutno nazivaju Galaxy S10 Lite.

Vraća li Samsung zaista ravni zaslon u Galaxy S liniju?

Galaxy S10 Lite bi naime prema procurjelim prednjim staklenim panelima, mogao imati zaslon od ruba do ruba s otvorom selfie kamere u gornjem lijevom uglu, no ono što bi ga najviše odmicalo od ostatka ergele je ravan zaslon. Naime, to je značajka koju bi mnogi voljeli vidjeti.

Prema raspoloživim informacijama i tom prednjem staklu izrađen je i konceptni render Galaxya S10 Lite, kojeg gore vidite.

Biste li i vi rado opet vidjeli Galaxy S10 s ravnom prednjicom?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MAX

Uvek bolji ravni, uvek..

mark

nebi bilo loše. još bi bilo bolje da izbace mini verziju od recimo 5-5,3 inča kad već izbacuju barem tri različite dimenzije s modela

Branko54#

Pa meni je sve jedno ! Bio ovaj ili onaj ZASLON! Glavno da smartphone radi kako treba i da ljepo izgleda i da cijena nije pre visoka!

Igy

Glasam za ravan