Recenzija: BRAINWAVZ BLU-300 – Sportske Bluetooth slušalice za 38 eura

BRAINWAVZ BLU-300 - Sportske Bluetooth slušalice za 38 eura (1)

Evo još jedne recenzije sve traženijih Bluetooth slušalica za vaš smartphone ili bilo koji drugi gadget. BRAINWAVZ BLU-300 su udobne sportske slušalice, otporne na vremenske neprilike i znoj, no neće razočarati ni one koji se ne bave sportom, a cijenom od 38 eura neće uvrijediti nikoga.

BRAINWAVZ BLU-300 je tip Bluetooth slušalica koje se nose oko vrata, što je po meni dosta praktičnije od onih koje idu samo u uho jer takve ćete ma koliko pedantni bili zagubiti. Praktično je i što se jakim magnetima lijepe jedna za drugu pa tako oko vašeg vrata mogu visiti danima. Ako vam je to gušt.

Na obje strane kabela nalaze se simetrična i masom izbalansirana izbočenja ili spremnika ako hoćete. U lijevom je baterija, a u drugome Bluetooth modul, tri fizička gumba, microUSB port za punjenje, mikrofon i LED-icu. 

Nakon par dana korištenja ćete naučiti prstima napipavati gumbe i njihove funkcije. Njima ćete uključiti i isključiti slušalice, pokrenuti uparivanje, primati i odbijati pozive, kontrolirati glasnoću i reprodukciju glazbe.

Dvoklikom na srednju tipku bira se zadnji poziv, kratkim pritiskom pokrećete reprodukciju glazbe ili prihvaćate dolazni poziv. Duljim pritiskom pokrećete Google Asistenta ili odbijate dolazni poziv, a još duljim isključujete. Duljim pritiskom tipki glasnoće možete skakati na prethodnu i sljedeću pjesmu. Zvučna upozorenja o statusu baterije, uključivanju i povezivanju, također su praktična. 

BLU-300 sluše pokazale su se udobnim u ušima kad odaberete pravu veličinu za vaše uši. U paketu se dobiju tri para silikonskih vrhova, koji onda lijepo sjedaju u ušni kanal, ne iritiraju, a solidno uz adekvatnu glasnoću zaglušuju okolnu buku teretane. Zažmiriš, smješkaš se i u glavi plešeš stiskavac s Ritom Orom, dok punica ne završi izlaganje o tradicionalnoj izradi suhih božićnih kolačića.

Baterija se puni 2 sata, a osigurava 6-8 sati slušanja glazbe i/ili handsfree razgovora. Pune se putem zabrtvljenog mikro USB porta, kojeg je bitno dobro zatvoriti, kako bi ih sačuvali od znoja i pljuska koji vas je ulovio na putu do frižidera. Domet rada je na papiru 10 metara što mogu potvrditi i u praksi.

Kvalitetom i jačinom zvuka sam više no zadovoljan. Nisam baš neki znalac u tim stvarima ali lijepo one praše po ušesima, a zvuk je pun s dosta basa, što je za sport upravo ono što vam treba.

Volio bih da automatski pauziraju reprodukciju glazbe kad se magnetima zalijepe jedna za drugu ali to nije slučaj. Isto tako bih volio da manje lamataju oko vrata dok trčite. Zbog te krute zaobljene “ogrlice” kablovi koji idu do ušiju dok skakućete skakuću s vama, što će vam isprva smetati. Jednako bi vam tako ta ogrlica mogla skliznuti s vrata dok ležite radeći trbušnjake ili zakunjate na kauču nakon plotuna novogodišnjih sarmi.

BRAINWAVZ BLU-300 su tako vrlo dobre bežične slušalice, koje odlikuje kvaliteta izrade, kvaliteta i jačina zvuka pa i izdržljivost. Cijena od £34.50 ili oko 38 eura na engleskom Amazonu je više no razumna. Više o cool Brainwavz proizvodima doznajte na službenim stranicama

najbolji izbor mobitela mobis.hr

BRAINWAVZ BLU-300 – Sportske Bluetooth slušalice za 38 eura

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Branko54@ Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnovije najstarije s najviše glasova
Branko54@
Gost
Branko54@

To je nekih 180kn ? Ako je 20€ 150kn! Bar je tako bilo ! Zavisi kolko je 1€!
Ali ljepe i dobre slušalice za te pare!( Lovu)