LG G8 će imati Teardrop Notch i 3D kameru ali ne i 5G

LG G8 će imati Teardrop Notch i 3D kameru ali ne i 5G

Sada je i potvrđeno da će aktualni LG G7 Android Pie nadogradnju dobiti nekad u Q1 iduće godine ali imamo i prve informacije o njegovu nasljedniku. LG G8 će imati manji zub u zaslonu i 3D kameru na leđima.

LG G7 ThinQ iako bez ikakve dvojbe izvrstan Android smartphone, nije se uspio nametnuti konkurenciji, a bogme ni V40 koji je stigao nakon njega. O razlozima za tako mlak prijem možemo debatirati odavde do vječnosti, no nikakav marketing je zasigurno u samom vrhu liste čimbenika.

Njegov će nasljednik iako se špekuliralo i o novoj nomenklaturi, ipak nositi ime LG G8, a prema svježe objavljenim informacijama imat će zaslon s manjim urezom u obliku kaplje vode poput onog na OnePlus 6T flagshipu. U njemu će naravno biti selfie kamera, koju će konkurencija u 2019. umetati u sam zaslon.

Druga je novost nekakva 3D kamera na leđima, no detalja o njoj zasad nema pa nemamo pojma za što će to ona biti sposobna.

Potvrđeno je (ako u ovoj fazi naklapanja, možemo pričati o potvrdama) da neće imati podršku za 5G mreže, no to ne bi trebalo biti nekakvim presudnim faktorom pro odabiru smartphonea u 2019. jer na punu ćemo implementaciju pričekati još neko vrijeme.

Kakva su vaša očekivanja od nasljednika LG G7-ice?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments