Matrix Powerwatch 2 uskoro i solarno!

Matrix Powerwatch 2 uskoro i solarno

Sjećate se cool Matrix Powerwatch pametnog sata koji ne zna za punjač, a isprobao sam ga prošlo ljeto? Uskoro stiže novi s ekranom u boji, napucan senzorima i solarnim punjenjem.

Kod većine tih nosivih gadgeta najveća mana je ta autonomija odnosno potreba za punjenjem baterije. Neki poput Amazfit Bip smartwatcha traju i po mjesec dana na jednom punjenju, no on je jedan od rijetkih, a sve ostake treba puniti gotovo pa svaki dan ili barem dvaput tjedno.

Američka tvrtka Matrix koja stoji iza znanstveno-fantastične čuke Powerwatch lansirala je dosad nekoliko izvedbi svojeg sata koji ne zna za punjač, a puni se toplinskom energijom koju generira ljudsko tijelo, a u njegove sposobnosti, uvjerio sam se prošlo ljeto pa imate i moju recenziju.

Matrix Powerwatch 2 sad je u fazi razvoja na Indiegogo platformi prikupljanja sredstava. Donosi zaslon u boji, senzor otkucaja srca, GPS modul za preciznu lokaciju, najprecizniji izračun potroška kalorija, napredni sustav prijenosa notifikacija s uparenih Androida i iPhonea i punu kompatibilnost sa servisima poput Google Fita i Apple Healtha, a uz to je i još robusniji i vodootporan do dubine od 200 metara.

Sve to Matrix Powerwatch 2 će onima koji se uključe u program prikupljanja sredstava ponuditi za samo $200, a kasnije će koštati $499. Da je interes velik govori i činjenica da su cilj od prikupljenih $100 000 premašili triput, a Indiegogo projekt traje još punih mjesec dana.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.